App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Trött o irre!

Måste få skriva av mig lite. Väntar mitt tredje barn nu o e i vecka 32. Börjar lessna på detta nu....känner mig stor, tung o har rejäla foglosssningar. Känns som en hel evighet tills hon kommer . Jag e ju jätteglad men nu e jag less på att vara gravid. Inte nog m d utan va ska jag göra nu när jag går på havande? Måste ha nån tidsfördriv! Snacka om att vara negativ...blir irre på mig själv. O inte nog m att man känner sig som man gör....när jag skulle ut o handla BH:ar så har jag nog varit i minst 15 affärer. Ingen som har min storlek tydligen! Har varit inne på såna som specialiserar sig på större kupor men näää.

2013-03-31
Jezzizca
Jezzizca

Jag brukar köp mina på lindex. Älskar deras balconette modeller. Men jag är liten i omkrets m stora bröst, så den kombinationen är inte så lätt att hitta, för ju större kuporna blir desto större blir de i omkrets oxo. Vet inte vf d inte finns större sortiment, är det inte efterfrågat? Känns som att ju större bh desto fulare o tantigare ser dom ut. :/

2013-03-31
Adde86
Adde86

Jag väntar första men d där BH-dilemmat har jag oxo. Har annars stora bröst o nu är de större o kommer bli ännu större när mjölken rinner till men inte har jag lust att lägga ner 500kr o över på bara EN BH när man dessutom behöver fler, men bara under en period. Jag använder amningstop nu. Inte alls stödjande men skönt iaf då bh trycker så obekvämt just nu. D e lite bu eller bä. Inget passar just nu. Om du hittar nån bra BH nånstans så får du gärna hojta :) vad gäller tidsfördrift så har jag förberett mkt, tvättat bebiskläder, möblerat babyhörnan, bäddat spjälsängen, läst o läst o läst, senaste veckorna är jag så trött o har sovit dåligt på nätterna så d blir att sova på dagen istället.

2013-03-31
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...