App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

magsjuka!?

jaha, vaknade för en timme sen o mådde illa... har klarat mig utan att spy än, men mår puss o har varit på toa sen jag vaknade med diarré! :'( var hos min mamma med släkten igår o firade min födelsedag o hennes födelsedag när min bror fick maginfluensa, så e väl inte troligt att det skulle vara något annat!? någon som haft maginfluensa så här nära förlossingen? hur tar barnet det? jag har gått in i vecka 38 så e ju inte så långt kvar! tvi för denna sjuka!!

2013-03-30
sandris87
sandris87

usch.. kan tänka mej att det måste vara jättejobbigt! !! ja tyckte det var jobbigt att va höggravid utan magsjuka liksom..
håller tummarna för att det är en variant som kör på några timmar bara å sen lugnar sig!

2013-03-30
osisen
osisen

detta är nog det värsta jag varit med om...! har alltid tyckt det har varit bland den jäkligaste sjuka man kan drabbas av, för man blir så utmattad o trött, men som höggravid så är det ju ännu värre!! magen som e ivägen o en bebis som. rör sig hela tiden o får mig att må ännu sämre då den sparkar för tillfället! hua... hoppas detta går över fort!!

2013-03-30
sandris87
sandris87

Det är nog ingen fara för bebisen den e ju färdigbakad dessutom får den alltid näringen i första hand. . men det måste vara jobbigt å behöva spy iv 38 med mage ivägen .. det e ju kämpigt i vanliga fall

2013-03-30
osisen
osisen

jag mår piss menar jag, inte puss! jäkla mobil!

2013-03-30
sandris87
sandris87
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...