App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan BH påverka?

Jag inbillar mig att det är min bh som gör min magkatarr om möjligt ännu värre. Det tryck som blir av bh:n kanske gör det hela ännu värre.. Eller inbillar jag mig bara? Känner också att magkatarren blir bättre när jag tar av mig bh:n. Någon som känner igen sig eller är det bara min upplevelse?

2013-03-29
Annabus
Annabus

Vad ska jag göra?? Den tar död på mig!!! Gör så ont, så ont!!!

2013-04-09
Annabus
Annabus

Hur får jag veta vad som är fel då? Jag har gått till olika läkare och bett om hjälp och alla säger att det bara är omeprazol som hjälper. Jag blir ju väldigt otrolig över det ni skriver... :-/ tänk om det är värre än magkatarr!

2013-03-30
Annabus
Annabus

Jag har ulcerös kolit och IBS (två andra mag och tarmsjukdomar) och jag kan nästan aldrig ha BH på mig. I alla fall inte en vanlig BH. Men jag har hittat en BH på ullared som var som en blandning mellan vanlig bygel-BH och sport-BH. Som ett kort linne med byglar och formpressade kupor typ. Den funkar oftast. Men BHn påverkar definivt magen på mig och det kan ju vara så även för dig.

2013-03-30
jennyalm
jennyalm

Läkarna säger magkatarr.. Magmunsbråck har jag aldrig hört talas om... Men omeprazol hjälper inte längre och magkatarr har jag haft i de senaste 6 åren. Jag tänker på vad jag äter med det hjälper inte.. :-/ jag tycker att det är konstigt om bh:n trycker på ovanligt mycket då jag fått den speciellt utprovad med hjälp av kunniga...

2013-03-30
Annabus
Annabus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...