App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad göra? Jäkla människa

Suck å hjälp!!! Det finns en person på mitt jobb som jag med flera tycker är så jobbig. Hon klänger sig liksom fast i ens liv på nått sätt. Hon har inte så många vänner tror jag, en lite udda person. Nu är det så att hon ville bli vän med mig på Facebook och jag är för snäll för att neka det. Nu är det så att hon kommenterar ALLT jag skriver samt att hon även går in och kommenterar sånt jag kommenterat på andras sidor. Personer den här kollegan inte känner ens. Nu har hon börjat kommentera det min svärmor skriver till mig samt skriver svar till mina vänner fastade ställer frågan till mig osv. På jobbet kommer hon och kommenterar allt jag lägger in på fb och kan prata om det på fikat. Jag har börjat undvika henne för jag kan snart inte var trevlig längre. Hon retar mig nåt så fruktansvärt mycket. Problemet är att jag är vän på fb med andra på jobbet och tar jag bort henne så kommer hon undra varför. Frågan är- kan jag ta bort henne när jag går på mammaledighet? Jag får väl ljuga för henne sen när jag kommer tillbaka sen igen. De som inte är vänner med mig på fb kan inte messa mig privat heller. Usch känns taskigt mot henne men jc vill inte ha henne snokandes. Hon tvingar sig på en för att hon vill ha vänner. Annars får jag väl ta bort alla från jobbet i börda fall för jag orkar inte ha henne hängandes. Hjälp, tar gärna råd av er

2013-03-29
Oskv3
Oskv3

Jobbigt men bäst e väl å va rak utan att va elak, hur hade du själv velat bli bemött om det va du som var denna person?

2013-03-31
ica_86
ica_86

Mm men jag ska ta bort alla som bara känner mig på jobbet. Enklast så och det bästa i längden också.

2013-03-30
Oskv3
Oskv3

Om jag förstått det rätt kan man blockera vänner så att de inte ser allt du skriver eller det du kommenterar, hon får inte reda på att du blockerat henne. Men jag tycker det verkar sunt att ta bort alla arbetskompisar, jag gillar inte att blanda jobb och privatliv.

2013-03-30
emcb
emcb

Förstår att du inte vill såra hennes känslor men förklara för henne enkelt att det hon skriver är inte okej för din del och att det såra dina känslor.
Om hon bryr sig så slutar hon.
Hoppas du löser det

2013-03-30
babybo
babybo

Catpuss: tror inte hon skulle ta det så bra dessvärre. Jag ska nog ta bort jobbet från fb istället, förutom de jag känner privat då. Det blir enklast så. Tack för alla bra och kloka svar.

2013-03-29
Oskv3
Oskv3

Fy vad jobbigt! Jag hade nog tagit bort henne eller blockat henne från att kunna kommentera. E inte säker på om d går men jag tror att man kan välja vilka som kan se/kommentera inlägg man gör. Men jag hade nog ändå tagit bort henne för att slippa känna sånt intrång. Jag har valt att inte ha mina kollegor på FB o aagt d till alla som försökt lägga till mig, men d e ju annat om man känner nån privat OCH jobbar m dom.

2013-03-29
Adde86
Adde86

Tar hellre bort alla istället för att såra henne.

2013-03-29
Oskv3
Oskv3

Nä jag vill inte ljuga heller. Men om jag tar bort henne nu när jag går på mammaledighet så kommer jag inte träffs henne på länge. Jag får väl säga till henne att jag inte märkt att hon försvunnit eller nåt ö sen när jag börjar jobba lägga till henne igen. Usch jag vet inte. Antingen det eller ta bort alla mina kollegor, problemet är att en del är jag vän med privat också

2013-03-29
Oskv3
Oskv3
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...