App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag orkar inte mer :(((

Har bf idag men ingenting händer inte ens förvärvar, jag är så tröt o tungt. Jag tycker att man bodde kunna be om igångsättning om bf dagen har gått vad tycker ni ? Vet att det bättre att bebisen kommer av sig själv men det tjänst onödigt o vänta 14 dagar extra om man har gått över tid

2013-03-28
Mounaa
Mounaa

Jag bad om igångsättning 3 dagar över tiden när jag som du, helt enkelt tröttnat och de var tungt. Men dom sätter inte igång av den anledningen, bara om det är nåt medicinskt! Bebis kommer helt enkelt när den är redo, och har du väntat såhär länge kan du nog vänta lite till! Snart har du bebis hos dig, håll oss uppdaterade! :) massa lycka till!!

2013-03-31
jessicamalin
jessicamalin

I några andra länder så räknar man 40 veckor efter ägglossning. Om man inte startat då så sätter de igång en ... Det är samma som 42 veckor i Sverige , eftersom det räknas från sista mensens första dag här.

2013-03-31
solskensmamman
solskensmamman

Tack till er alla för eran svar

2013-03-28
Mounaa
Mounaa

fast bf betyder ju inte att bebisen e redo. . plus minus 14dagar får man ju räkna såklart!!! ja gick över 11 dagar å visst var det de löngsta dagarna ever men det glömmer man snabbt när bebisen kommer

2013-03-28
osisen
osisen

Jag har gått över 14 dagar nu :( inte alls roligt. Har tid hos doktorn imorgon får se vad de säger!!

2013-03-28
Aiidic
Aiidic

Bf har passerat nu med 12 dagar. Ska träffa bm nu och förhoppningsvis få en hinnsvepning. Det är jobbigt, men ser helst att ungen kommer ut av sig själv, än att den tvingas ut. Har inte heller haft några känningar tidigare. Inatt har jag dock haft mensvärk och slemmiga flytningar. Hoppas det är på gång nu. Håll ut och lycka till!

2013-03-28
PinkBlue
PinkBlue

Jag blev igångsatt pga havandeskapsförgiftning och jag kan säga dig att jag önskar jag hade sluppit. Fick hur mycket värkförstärkande som helst utan att öppna mig mer än 5 cm, efter 22 timmar togs beslut om akut kejsarsnitt. Så hoppas det kommer igång för dig av sig själv och det snart :-)

2013-03-28
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...