App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

va ska ni stoppa i äggen???

fan va svårt.. usch.. grabben sa att han ville ha pokemon kort så detbfår han å två små trollerigrejer då han alltid tjatar om å trolla.. vill inte fylla med bara godis liksom det känns nyttigare med saker.. lilltjejen får pennor å sen ett innebandy set.. ett sånt där litet.. tänkte det kunde va kul nu till sommaren om inte annat när man e ute men de får ju inte plats i ägget. hon har ju fattat att godis e gott å kommer bli till sej om grabben får massa godis å inte hon.. tror ni naturgodis e bättee å ge? typ torkade frukt å sånt där? det e ju iaf inte lika mycket tillsatser å skit.. vill ju helt inte att hon äter " riktigt" godis än..

2013-03-28
osisen
osisen

Nattlinnet ville hon ha på sig som hon fick när vi skulle ut.. Meen ack nej !!:)

2013-03-30
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Fick ett woooow när lillan fick sitt påskägg.. Fick två choklad harar.. Små.. Blev super lycklig men äter bara ett litet bett.. Sen räcker de.. Helt okej:)

2013-03-30
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

duktig tjej.. min tryckte inbgodis imunnen så det sprutade åt alla håll å kanter :O fick ta bort å gömma ägget sen när hon tagit ett par stycken

2013-03-30
osisen
osisen

lull.. det lät ju urkul.. Här fick grabben ett brev som han fick läsa med en ledtråd till vart äggen låg. .
Tyvärr ville han inte ha sitt godis eftersom han har halsfluss(hoppas vi) men monster blev överlycklig å skrek goooodis hade handlat naturgodis.. hon får ju aldrig godis annars men hon vill alltid ha..

2013-03-30
osisen
osisen

Catpuss: hittils har han fått vintersaker vid sin födelsedag eller julafton. Det är sällan riktig vinter här innan januari. Men han fick en pulka i november av sina farföräldrar det året han skulle fylla 1år, för då var det faktiskt snö. Klart vi kommer få göra undantag någon gång men försöker sträva efter att presenter ska ges i samband med speciella tillfällen och inte när som. Inte alltid lätt dock! :-)

2013-03-30
emcb
emcb

Påskdagen, då det är påsk, letar mina barn efter äggen. På morgonen, när dom vaknat :-) I äggen ska det vara lite hårsnoddar, fina suddgummin, klistermärken och lite godis.

2013-03-29
Mammys
Mammys
Barn på 2 år och 1 månader

vi brukar ge på påskafton.. alltså på lördag..

2013-03-29
osisen
osisen

Catpuss: min son fyller år tre veckor innan julafton. Vi köper aldrig leksaker utöver jul och födelsedagar. Men eftersom vissa saker inte är så lämpade att ge under vintern tycker jag att det är lite roligare att ge honom sparkcykeln under påsken i stället för vilken dag som helst. Även om ekonomin är ansträngd, vilken vår är, är jag säker på att även ni ibland behöver ge era barn de typiska sommar sakerna som (cykel, tre hjuling, sandleksaker, hopprep m.m.) och vad är det då för fel att ge dem vid påsk? Jag är inte förtjust i påskägg med mängder av godis i, så här får de bara något litet. För två år sedan fick min stora sin första cykel av påskharen.

2013-03-29
emcb
emcb

Här får dottern ett barbapappa pussel hon är så liten än så inget får hon, hon brukar inte tycka om godis heller äter hellre frukt men hon brukar få smaka men nöjer sig oftast efter det. Känns som jag hellre lägger en leksak än en massa godis som det ändå blir så mycket utav i helgen.

2013-03-29
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år och 5 månader

catpuss för det första så tror jag inte hon gnäller :-) för det andra kanske ni har en annan ekonomi då för det tredje kan man ju köpa nåt litet som såpbubblor, nån gullig penna osv om situationen skulle uppstå.. det e ju inte meningen å konkurera med julafton :-) å man behöver ju inte köpa något dyrt alls..
ja lägger ju i leksaker istället för massor av godis.. tycker det är mer värt å lägga pengarna på så att säga.

2013-03-29
osisen
osisen

Då mitt barn fortfarande ligger kvar i magen, hade BF för två dagar sedan. Men kusinbarnen får ett påskägg med såpbubblor. Känns mycket bättre att köpa leksak än godis. Godis kommer de få i mängder ändå.

2013-03-28
misspurple
misspurple
Barn på 3 år och 1 månader

har i år skrapat ihop: Pennvässare med små pennor i (som en såpbubbleflaska med vässare i locket och pennor i), suddgummi, liten miniräknare, liten plastsoptunna till deras småprylar och en liten påse godis.
Köpte likadant till båda och det kostade inte alls mycket. Tack Netto! :-)

2013-03-28
Toffsan
Toffsan

Påskhandeln = påskharen

2013-03-28
emcb
emcb

Här kommer påskhandeln med en sparkcykel till stora :-) tycker att det var ett bra tillfälle att ge den, då han fyller år i slutet av året. Sedan får han ett mindre ägg med godis, samma som vilken lördag som hellst. Liten får en liten traktor att ha i sandlådan och lite lite godis.

2013-03-28
emcb
emcb

I år får grabben ett ägg med godis som består av en påse bilar, några 2 bitars kexchoklad och lite blandat plockgodis och i hans påskpaket får han en stor Gormitgubbe, 5 paket med Ben10 kort och Ben10 samlarlåda i plåt.

Sen får han påskägg och påskpaket av mina föräldrar som vi ska fira hela påsken med.

2013-03-28
Fideli73
Fideli73

Min pappa brukar ge dem ett jätteägg proppfyllt med godis. Det positiva är att det är något konstigt billigt godis som ungarna inte gillar. Så vi tackar och slänger det när han åkt hem. :-D

2013-03-28
Toffsan
Toffsan

Har inte köpt något ännu, ska göra det ikväll. Men det blir någon liten godisbit (kommer bli mycket ändå i helgen) och kanske några poki-kort. Netto brukar ha bra och billiga saker så jag ska kolla där först.
Gömmer ni era ägg ute eller inne? Eller ni kanske inte gömmer alls? Lillebror bad mig rita en karta över var jag lägger äggen, för säkerhetsskull. Hittar de inte alla är det inte säkert jag kommer ihåg var jag lagt dem! Letade efter det sista ägget vääääldigt länge häromåret. :-D

2013-03-28
Toffsan
Toffsan

Tror de flesta håller dig till en dag i veckan :-)

2013-03-28
osisen
osisen

Har ju bara ett barn, och godis har vi inte gett henne än. Hon får duplo i sitt ägg :)

2013-03-28
ChildofJune
ChildofJune

å sen gäller det ju en påskafton det blir ju inte en konstant diet :-D

2013-03-28
osisen
osisen

ja alltså ja e inte jätterädd för sockret för ja tror allt med måtta funkar ;-) utan det e mer all annan skit som finns som man vill försöka undvika så länge det går..
sen e det väl skillnad på fruktsocker som kommer naturligt och tillsatt socker tänker jag men det kanske e lika illa..

det va lättare med första barnet :-D

menbde får ju lite saker åxå å ja tror verkligen bandyklubborna kommer göra succé hos damen!!

2013-03-28
osisen
osisen

Till två flickor 9 och 11 år gamla blir det varsitt litet ägg med lite smågodis och vindruvor i... Ett jäkla gissel det där med äggen, de kommer antagligen att få tre andra ägg var förutom det från oss :S

Jag tycker också att det ska kunna vara nån liten pryl i dem, men att blanda upp med frukt som de gillar är iaf en bra idé :)

Naturgodis är väl bättre med tanke på tillsatser men det är jäkligt mycket socker i det också så det skulle jag helst inte ge till mindre. Det är svårt det där om det måste se ut som "Köpt" godis...

2013-03-28
Mikka85
Mikka85

Här blir de ett nattlinne och två små chokladkaniner.. Har inte lyckats så bra art hålla ifrån godis.. Men de bästa e att hon smakar.. Sen ska hon inte ha;)

2013-03-28
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

kan tillägga att hon inte nöjer sig med majskrokar längre om han har godis.. hon e väldigt uppmärksam så det ska helt se ut som godis. då lanske hon kan luras

2013-03-28
osisen
osisen

????

2013-03-28
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...