App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis ligger i säte :(

Va inne på kontroll idag o bebis låg fortfarande i säte. Nästa vecka blir de vändningsförsök om den fortfarande inte velat vända sig själv. Känner mig lite nervös. Någon som har goda erfarenheter av detta? Vill inte föda m kejsarsnitt :(

2013-03-26
majmamma81
majmamma81

Precis som jag trodde. Den hade inte vänt sig självmant. Men nu ska huvudet vara neråt. Hoppas de förblir så tills de ä dax. Va ingen superkul upplevelse. Inte min värsta heller men inget jag gärna gör om 💕

2013-04-02
majmamma81
majmamma81

Tack alla ni för era svar. Imon gäller de. Tror inte den velat vända sig självt.
Känns inte så. Men jag hoppas de lyckas o att de inte ska vara en allt för hemsk upplevelse. Huvudsaken är ju trots allt att den lille bebisen mår bra :)

2013-04-01
majmamma81
majmamma81

min lilla skrutt ville inte heller ligga rätt så fick ett vändningsförösk i v 37 som inte fungerade. Så blev direkt kallad till att göra ett bäckenmäting och fick ett TUL för att uppskatta bebisen storlek. Då allting såg mycket bra ut valde jag att genomgå en vaginal förlossning då jag helst inte ville göra ett snitt.

Så för snart 3 månader sen föddes min underbara prins, hade en jätte bra förlossning, allting flöt på super bra. Visste ju att det fanns risk för att det skulle bli akutsnitt om bebisen började må dåligt och dom hade även sagt att själva förloppet måste gå frammåt i en viss fart eftersom det är lite mer riskfyllt när dom ligger i säte. Men det hela tog endast 2 timmar och ut kom en frisk liten prins på 3210g o 51 cm.

Detta var min första förlossning så hade ju inget att jämföra med heller, men det går absolut att föda i säte. Så om bebis inte går att vända och du har bra bäckenmått och en inte allt för stor bebis så tycker jag att du ska testa om du verkligen vill föda vaginalt.

2013-03-29
jowjow
jowjow

Jag gjorde ett lyckat vändningsförsök i vecka 36 tror jag det var. Var lite obehagligt men inte alls så illa som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Gick fort och hon låg kvar med huvudet ner:)

2013-03-26
Emma_loden
Emma_loden

Jag födde mitt sätesbarn vaginalt. Fast vi visste ju inte att han låg i säte iofs:-) min förlossninsberättelse finns att läsa här på libban.

2013-03-26
Isabelle _
Isabelle _

Tack Nellie, alla berättelse jag hittar ang detta ä så negativa.
Inte va jag behöver nu. Va tidigare helt inne på att gå över tiden.
Nu känns allt helt plötsligt väldigt ovisst.
Visst vet man aldrig när en förlossning sätter igång men nu känns allt svart.

2013-03-26
majmamma81
majmamma81
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...