App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

orkar inte vänta mer!

på min bebis! vill bara ha det lilla livet i famnen nu, det enda jag tänker på från jag vaknar till jag somnar är att jag vill ha mitt barn här o nu, hoppas hela tiden att vattnet ska gå eller värkarna ska sätta igång... känns så segt... drömmer varje natt om antingen förlossingen eller hur det blir att komma hem med bebisen, e jobbigt att inte kunna koppla av längtan lite o njuta u stället, men det är väl för att man har så ont hela tiden. vet inte hur jag ska få tiden att gå lite fortare? önskar det fanns något jag kunde göra för att då igång förlossingen... men det finns det väl inte. vill inte vara negativ men behövde få skriva av mig lite, för jag längtar verkligen såå efter detta barnet!

2013-03-26
sandris87
sandris87

Jag orkar inte heller vänta mer, bf 11 april. Men känns som bebisen har lagt sig skönt tillrätta... Suck. Är för trött för att pyssla hemma också, vill ha bebis nu :-)

2013-03-27
Sofie_fi
Sofie_fi

Låter verkligen härligt Diisa!! Grattis till pojken!

Adde86 Jag får nog ta o googla lite på det o se om jag kan hitta något intressant där! =) E ju aldrig fel att veta lite hur man ska kunna gå till väga även om d sällan blir som man planerat!

Ja vi får hoppas att vi snart också får njuta av våra bebisar! Nu börjar ju våren komma mer o mer så det kan ju inte bli bättre än att få barn nu när man kan vara ute mycket med vagn o så!! =)

2013-03-27
sandris87
sandris87

D låter helt underbart. O va härligt att äntligen ha sin bebis hemma. Hoppas vi snart får njuta som du :)

2013-03-26
Adde86
Adde86

den därlängtan är lite mysig ändå. Jag förstår dig verkligen, vår lille kille är 18 dagar gammal och det är helt fantastiskt att få komma hem med det lilla livet. Vi njuter av varanadra varje dag. Förlossningen var en fantastisk upplevelse och tiden här hemma är supermys!! Hoppas att allt går bra och att det blir en fin upplevelse för er.

 

Kram

2013-03-26
Diisa
Diisa

Nä gå över tiden vill jag absolut inte. Andningsövningar kan du nog hitta på nätet oxo. D går egentligen hand i hannd med avslappningen. Poängen är att fokusera på andningen ustället för smärtan o att kunna vara avslappnad under värkarna, spänner man sig gör d ondare. Googla på -Signekursen- d använder jag o mannen oss av. Jag övar andning o han övar samtidigt på att massera o hur han kan hjälpa. D e utfärdat av barnmorskeförbundet. Jättebra material tkr jag. Man kan skriva ut d o ha m sig på förlossningen sen oxo om man vill ha nåt annat att fokusera på för att distrahera sig själv. Tänkte vi göra iaf

2013-03-26
Adde86
Adde86

okej, det där med andning o då kan säkert vara bra att öva på, men hur vet man hur man ska öva? här finns inga kurser i det där jag bor nämligen! :-( yoga vet jag knappt heller vad det är, e bog allmänt dålig på sånnt där... jag vill inte heller påstå att jag är en särskilt hispig person, men jag är väldigt social o har svårt att bara få hemma o inte göra något då jag gärna tänker för mycket då o mår dåligt! vi får hoppas att vi slipper gå över tiden i alla fall! :-)

2013-03-26
sandris87
sandris87

Ja d där sociala lider lite nu men ja. D blir väl bättre sen :P Jag försöker läsa på så mkt som möjligt så jag har koll på förloppet, läser lite förlossningsberättelser som jag hittar, om första tiden hemma o sen övar jag på avslappning o andning o gör lite enkla yogaövningar, oxo föe avslappningens skull. Så d e mest d. Försöker skapa så mkt ro som möjligt. Jag är ingen hispig människa annars, men jag är kontrollfreak, så jag gör d jag kan för att behålla kontrollen inför nåt som jag inte kan påverka så mkt egentligen. Allt är klart, fick hem barnvagnen i helgen, så nu står allt o väntar på bebis ankomst :)

2013-03-26
Adde86
Adde86

spännande! :-D ja du, jag försöker hålla ordning här hemma o plockar... har förberett allt inför bebis ankomst, försökt mig på att sy lite men det var bara att lägga ner för mig, det var inget jag redde ut tyvärr! försöker träffa lite vänner på kvällarna ibland så man inte blir helt osocial! vilar mycket med på dagarna då jag också är mycket trött, försöker vara ute med hunden en stund varje dag o klappa hästarna lite o så, men tycker endå tiden går så långsamt... på vilket vis förbereder du sig inför förlossingen?

2013-03-26
sandris87
sandris87

D e först barnet :)

2013-03-26
Adde86
Adde86

Jag har varit sjuk mkt. Åkt på d ena efter d andra sen jag gått på gravpenning. Så mkt av tiden har bara gått åt att ta igen mig efter varje omgång av baciller. Men nu så mår jg något bättre men är väldigt trött. Så jag pysslar hemma, läser o förbereder mig inför förlossningen, startar lite syprojekt för att dagarna ska gå :) o tar powernaps när orken börjar sina. Jag sover inte bra på nätterna så jag måste ta igen d genom att sova på dagarna istället. Du då?

2013-03-26
Adde86
Adde86

ja, vad hittar du på på dagarna så du får dem att gå?? är det ditt första barn också?

2013-03-26
sandris87
sandris87

Min är beräknad till 22 april men jag hoppas oxo att vi ses tidigare :)

2013-03-26
Adde86
Adde86

ja, så e det, ibland känns det nästan som att man räknar timmar... men det e kanske så det ska vara? min bebis e beräknad till 18 april, men hoppas verkligen att den vill ut innan dess!! :-) du då?

2013-03-26
sandris87
sandris87

Jag känner precis d samma. Förr var d räkning av veckor. Nu räknar jag dagar. När är din bebis beräknad att komma?

2013-03-26
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...