App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Lite intressant

Hur kommer det sig att när man väntar barn kommer väldigt många i omgivningen med alla dessa "tänk på att du inte får göra si, du får inte äta det här, du måste göra såhär" och oftast alla dessa kommentarer av personer som inte ens har barn eller är gravida. Vi har bäddat i ordning spjälsängen hemma är beräknad i slutet på juli ska jag tillägga. Våran stora kisse hoppa ner o la sig i spjälsängen, jag tog ett kort och la ut på fejjan. Fick direkt 711 kommentarer om att ta bort katten och hur farligt det är. Men hallå kom igen! vänja djuren vid sakerna är än sak. Vi kommer tvätta/rolla av allt gånger flera innan bebis kommer. + att bebis ska sova i vagga bredvid oss i sovrummet första tiden där kissarna inte är tillåtna att vara.. Blir så trött på alla som ska moralpredika om precis allt på alla andra...

2013-03-25
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 27

Men det vet ni väl att alla har rätt att lägga sig i när man är gravid? För att inte tala om när barnet är fött och ens bröst plötsligt är ett okej samtalsämne för alla... Har sagt till min man att får jag dumma kommentarer den här graviditeten så kommer jag fräsa ifrån. Jag förlorar inte mitt privatliv eller integritet för att jag väntar barn!

Allergier har lättare att uppstå i alla dessa kliniskt rena hem där barn knappt får kladda ner sig vid måltid.

Tyvärr blev vår katt påkörd då dottern var 1½ år. De som precis börjat få riktig glädje av varandra. Vi ställde fram allt som dottern skulle ha innan hon kom så katten fick undersöka. Har dock aldrig tillåtit djur i vår säng heller, så sovrummet var alltid stängt.

2013-03-26
ChildofJune
ChildofJune

Vi satte fram grejorna nån månad innan.. Ville inte att katten skulle ligga innan eller säng och hårs ner.. Men kunde inte alltid hålla koll på honom ;) när lillan kom, hoppade han aldrig i verken säng eller vagn.. Ja han rörde inte hennes grejor alls.. Men hade alltid dörren stängd nattetid så han inte kon in i sovrummet.. Den risken ville ja inte ta.. Ifall om han skulle lägga sig på henne.. Eller hoppa upp o hamna på henne!!!

2013-03-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Jag har tömt kattlådan hela grav min syster har låtit sina katter sova både i barnvagn och säng med sina 4 barn och tömt lådan och det har aldrig vart bekymmer. Själv kommer jag nog inte låta katten sova i sovrummet sen när bebis kommer

2013-03-25
Idussen
Idussen

Min BM hade absolut inget emot vår katt. Enda restriktionen jag fick var att jag inte skulle rengöra sandlådan. Men d skötte mannen iaf så d va inga problem. Igår förrgår när vi kom hem m barnvagnen så va katten där o sniffade direkt. O d e klart, d e ju nåt nytt, hon måste få koll på va d e. Vi vill inte att hon hoppar in i den, eller i spjälsängen, eller på skötbordet men på nåt sätt lyckades hon smyga sig in i barnvagnen. Hehe. Som tur är så har vi myggnät till vagnen, så när bebisen kommer så har hon ingen chans att ta sig in. O sovrumsdörren e alltid stängd för henne. Men d e klart hon blir nyfiken på allt nytt vi har dragit hem. Lika nyfiken va hon när vi köpte ny soffa för ett par månader sen. Inget konstigt m d.

2013-03-25
Adde86
Adde86

Precis den kommentaren fick jag av en väninna. Men kontrar med att barnet inte kommer sova där katterna kommer in. Finns ju alltid olika sätt att lösa problemen. :)

2013-03-25
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...