App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Äntligen med barnvagn!

Vi har väntat på den i 3 månader, men nu har vi äntligen fått hem den, vår Emmaljunga Mondial :) Den är väldigt rymlig o tar stor plats i bagagen men vi är helnöjda med den. Lättmanövrerad, underbart stor korg för de ggr man handlar utan bil, känns trygg, bromsen tar som handbromsen på bilen o den e jäkligt snygg. Vi köpte vår i svart klädsel med chrome chassi och retro däck, så den ser gammaldags mwn ändå så modern ut. Än så länge helnöjda. Tack Mamma (mormor)! Hoppas bebis tycker om den lika mkt som vi gör :)

2013-03-24
Adde86
Adde86

Nu googlade jag oxo lite, va tvungen o kolla. Jag tror att d som skiljer vagnarna åt är tyget/utseendet på ligg/sittdel, detaljer, hur d d sytt osv. Storleken är nog drnsamma, ser så ut på bilderna iaf. Vi har en i svart klädsel, med chrome chassi o de svarta lufthjulen men vitt runt. D jag gillar m den e att den ser gammaldags men ändå modern ut :)

2013-03-25
Adde86
Adde86

Vet faktiskt inte om den e större. Vissa modeller är så lika. Denna modell är från årets katalog men jag vet inte om den är helt ny som vagn i sig. Kan ju va så att d som skiljer bara är namn o tygval. Hehe. Bebisen är beräknad att komma 22 april, men jag hoppas på att vi får träffa krabaten tidigare. Jag har redan förvärkar så jag hoppas lite att mina beräkningar (10 april) stämmer mer än läkarens. Önsketänkande!

2013-03-25
Adde86
Adde86

Vi fick m hela paketet. Med emmaljunga kan man välja chassi till den liggdel/sittdel man vill ha. O m chassit följer alltid hjul m. Bebisen beräknas komma 22 april men jag hoppas, hoppas, hoppas att d blir tidigare :)

2013-03-25
Adde86
Adde86

Mondial är en större, rymligare vagn. Tror d e d som är största skillnaden från de andra emmaljungorna. Önskar att jag kunde lägga upp en bild här för jag är så nöjd m den, den e så fin. Liggdelen har en vaggfunktion, så när man plockar bort den från chassit o ställer på golvet så har man en bärbar vagga. Helt underbart tycker jag när man ska iväg till folk o vill ha en trygg sovplats för bebisen. Backdelen med den är att den tar upp hela bagageutrymmet i bilen. Men än så länge gör ju inte d nåt då vi ändå inte kmr storhandla m barnvagn t.ex. Är d nåt spec du tänker på? Jag minns inte exakt vad jag skrivit nu, skriver på min iPhone så ser ju bara de senaste 7-8 orden :)

2013-03-25
Adde86
Adde86

måste bara fråga en sak.. när man beställer en emmaljunga.. måste man beställa hjulen/däcken för sig? knasig fråga kanske, men en kompis beställde sin vagn (ingen emmaljunga) och fick inga hjul med ..

2013-03-25
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 1 år och 11 månader

Haha. D e rätta takterna. Ja men precis. Vår tanke var att vi köper ordentliga grejer nu till första som de andra ska få ärva. D blir ju inte lika stora inköp varje hång för efter föesta barnet har man ju oftast d mesta kvar. Kommer vi iaf ha :)

2013-03-25
Adde86
Adde86

Min första bil kostade bara 1000 kr mer än vad vår barnvagn gjorde ;) men ångrar mig inte än iaf är det någon gång man har råd med ny barnvagn så e de väl innan man får sitt första barn :) går och övningskör den här inne varje dag bara för att jag kan :)

2013-03-25
Idussen
Idussen

D e ju våran förta så man har lite mer tid att njuta av allt innan, än om man hade barn sen tidigare kanske. D blir ju så spec m allt, första spjälsängen, första skötborde, första babyskyddet o nu första barnvagnen :) nästa får ärva allt. Haha. Men så e d ju :) o då kmr man säkert inte heller ha den här tiden att bara lulla runt hemma o pyssla o greja o föebereda på samma sätt. Hoppas bara att vi blir nöjda m vagnen för d e ändå en smärre investering. Mannens killkompisar driver m oss att d e som att köpa en bil o -fan va dyrt d va!- men lägga ner lika mkt pengar på sina nya fälgar som vi lagt ner på en komplett barnvagn, d e ok :)

2013-03-25
Adde86
Adde86

Oj. Tur att ni hann hämta den innan bebisen kom :) vi vågade inte vänta längre ifall bebisen skulle kika ut tidigare. Idag har vi 29 dagar kvar till BF :) hihi nervööööst :)

2013-03-24
Adde86
Adde86

Härligt! :-) Vi hämtade ut vår vagn mindre än 24 timmar innan jag födde vår dotter. Haha! Så vi hann inte riktigt gå och "gotta" oss åt kärran innan den blev bebodd. :-P

2013-03-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 6 månader

Tack. Känns jättemysigt. Nu är den bäddad o klar o väntar på sin lilla inneboende :)

2013-03-24
Adde86
Adde86

Åh, vad roligt! Minns den härliga känslan när man fick bädda och "inreda" vagnen mysigt med filtar och allt. :-) Grattis till vagnen!

2013-03-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...