App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Vanliga frågor och svar

Om hybridblöjan
Vad är en klimatsmart hybridblöja för något?

En klimatsmart hybridblöja består av två delar, en tvättbar återanvändbar textilbyxa, i vilket ett absorberande engångsinlägg placeras. Vid blöjbyte antingen återanvänder eller tvättar du byxan vid behov. Det använda absorberande inlägget slänger du i hushållssoporna som vanligt. En hybridblöja är en blandning mellan en vanlig engångsblöja och en helt tvättbar blöja.

Vad är fördelen med en hybridblöja?

Den stora fördelen med en hybridblöja är den minskade miljöpåverkan jämfört med en vanlig blöja. Samtidigt som blöjan har ett bra läckageskydd och supermjuka material som andas.

Hur många storlekar är det?

Vi är fortfarande i utvecklingsstadiet så det kan vi i dagsläget inte svara på. Den storlek som testas är för ett barn som väger mellan ca 7 och 11 kg.

Varför utvecklar Libero en hybridblöja?

Det finns en ökad efterfrågan från konsumenter på mer hållbara blöjlösningar som inte kompromissar med barnets välbefinnande, det vill säga läckagesäkerhet, håller barnets hud torr och som tillåter rörelsefrihet.

Är det de riktiga hybridblöjorna man får testa?

De produkter som man kommer att få testa är en hybridblöja som är under utveckling. Vi vill ha hjälp med att utveckla vår nya klimatsmarta hybridblöja.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...