Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Laddar superkrafter

Våra små superhjältar gör världen lite bättre

Skrolla ner

En hyllning till alla härliga små superhjältar

Nu får din lilla superhjälte chansen att uppdatera sin förklädnad. Inte nog med att våra blöjor just nu pryds av tuffa tryck, registrerar du dina köp i vår poängshop kan du dessutom omvandla dem till superhjältekostymer för både stora och små framtidshopp. Bli medlem i Liberoklubben för att kunna registrera koden som du hittar i förpackningarna för limited edition-blöjorna UP&GO och Comfort, samt Libero Touch. Om du redan är medlem kan du registrera dina poäng direkt, snabbt och smidigt.

Vanliga frågor och svar

UP&GO

UP&GO

Comfort

UP&GO

Comfort

UP&GO

UP&GO

UP&GO

Säsongens häftigaste blöjor

Vi har bekväma blöjor för både små och lite större superhjältar.

Coolaste capen!

Tuff i turkos, rafflande i rött eller galant i guld – Den klassiska capen kommer i tre olika utföranden, självklart med en matchande mask.

Välj färg
6 koder

Balla bodyn!

Liten men tuff – Med vår superhjältebody och tillhörande mössa får även de minsta en hjältelik look.

6 koder

Supersommar!

Även superhjältar behöver svalka sig ibland. Denna badcape i frotté passar perfekt för badsugna barn.

6 koder

Ge din lilla hjälte ett set för framtida uppdrag

Registrera koderna du hittar i förpackningarna för limited edition-blöjorna UP&GO och Comfort, samt Libero Touch i poängshopen för att kunna klicka hem årets coolaste outfits. Logga in på ditt klubbkonto eller bli medlem i Liberoklubben för att registrera dina koder direkt.

Vanliga frågor och svar

Vilka blöjor och storlekar ingår i kampanjen?

Alla Libero Superhero Limited Edition paket samt alla Libero Touch paket ingår i kampanjen.

Hur många kampanjkoder ger de olika paketen?

Varje paket ger 1 kampanjpoäng.

Under vilken period gäller kampanjen?

Libero Superhero Limited Edition finns under perioden 1 maj 2017 – till 31 augusti 2017 eller så långt lagret räcker.

Ser jag någon skillnad på blöjorna från ett ”vanligt ” paket och ett paket med Libero Superhero Limited Edition på?

Blöjorna har ett annat mönster och paketen känner du igen på Superhero Edition på framsidan samt en Superhero edition kampanjlogga på paketet.

Vilka storlekar finns Libero Superhero Limited Edition paketen i?

I denna kampanj finns Libero Superhero Edition i Comfort storlek 3-7 och UP&GO storlek 4-8. Erbjudandet gäller på Libero Superhero Edition och alla storlekar i Libero Touch. Om du har koder från andra Liberopaket registrerar du dom precis som vanligt i poängshopen, dessa förvandlas då till poäng och inte kampanjkoder när du registerar dem på Liberos hemsida.

Har man gjort om Superhero Limited Editionblöjorna, de känns annorlunda?

Vi har inte gjort någon förändring på blöjorna i Libero Superhero Limited Edition, det enda som skiljer är mönstret på blöjorna och förpackningarna.

Var kan jag köpa Superhero Limited Edition blöjorna?

Libero Superhero Limited Edition finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.

Kan jag registrera koder i Liberoappen?

Ja, i Liberoappen kan du registrera både kampanjkoder och vanliga koder.

Hur länge gäller erbjudandet med Köp & Få Superherodräkter (samt Body&mössa)?

Badcapen startar v 24 och båda seten gäller tom 31/8 2017 eller så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller på Libero Superhero Edition och Libero Touch.

Hur länge gäller erbjudandet med Köp & Få Superhero Badcape?

Du kan utnyttja erbjudandet till 31 augusti 2017, eller så långt lagret räcker.  Erbjudandet gäller på Libero Superhero Edition och Libero Touch.

Kommer Superherodräkterna räcka till alla som samlar?

Det är alltid svårt att veta i förväg hur efterfrågade de olika gåvorna kommer att bli men självklart har vi tagit detta i beaktning och hoppas att alla kommer att bli nöjda. Du kan utnyttja erbjudandet till 31 augusti 2017, eller så långt lagret räcker.

Kan jag använda koder från vilket Liberopaket som helst?

Du är välkommen att använda koder från förpackningar som tillhör Libero Superhero Limited Edition och Libero Touch.

Vart hittar jag koderna?

På insidan av alla Liberos blöjpaket hittar du en kod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande.

Kan koder överlåtas till någon annan?

Koderna är personliga och kan bara lösas in av medlemmar i Liberoklubben som har köpt Liberoblöjor med Liberos unika koder för privat bruk. Vi förbehåller oss rätten att be om kvitto som styrker köpet. Vid en eventuell tvist har SCA ensam beslutsrätt.

Måste man vara medlem i Liberoklubben för att kunna beställa Libero Superhero Edition kläderna?

Ja, du behöver vara medlem för att kunna lösa in koderna och beställa gåvorna. Du blir enkelt medlem på www.libero.se. Det är gratis att vara med i Liberoklubben.

Varför kan man inte använda koder som man samlat sedan tidigare?

Den här kampanjen är unik och gäller under en begränsad period, kampanjprodukterna står utanför den vanliga poängshopen därför gäller de blöjpaketen som ingår Libero Superhero Edition och Libero Touch. Det går alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i poängshopen. Vill du inte samla till någon av kampanjprodukterna, kan du själv konvertera kampanjkoder till Liberopoäng.

Hur många Superherodräkter kan jag beställa?

Det finns ingen begränsning på antal Libero Superhero Edition kläder du kan beställa.

Måste jag registrera alla koder på en gång och sedan beställa? Kan man lägga in sina poäng utan att välja gåva så att man kan samla och sedan välja gåva?

Du kan fylla i dina koder löpande. Vi sparar koderna under hela kampanjperioden tills du är redo att beställa din Libero Superhero Edition gåva. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning.

Kan jag returnera gåvan?

Om gåvan är skadad när du får den eller om du inte är nöjd med beställningen är det bara att kontakta konsumentkontakt så hjälper vi dig. Skadade gåvor kan endast bytas mot motsvarande nya gåvor och inte bytas in mot pengar.

Påverkar Libero Superhero Edition min status till silver och guld?

Din status påverkas inte av kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.

Får jag bonuspoäng för Libero Superhero Edition koder?

Bonuspoäng delas inte ut för kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.

Vad händer med mina koder när kampanjen är slut?

När kampanjen är slut kommer dina koder att automatiskt omvandlas till poäng. Dessa poäng kan du använda för att handla från vårt ordinarie sortiment i poängshopen för.

Vad händer med outnyttjade kampanjkoder efter den 31/8 - 2017?

När kampanjen är slut den 31/8 – 2017 kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng i början av september 2017. Då kan du handla för dessa poäng från poängshopens ordinarie sortiment. Om du önskar handla för kampanjkoderna innan, kan du själv konvertera dina kampanjkoder till ordinarie Liberopoäng.

Jag har flyttat, hur ändrar jag min adress?

Gå till ”Mitt konto” när du loggat in på Libero hemsida. Klicka på ”Uppdatera din information”. Här skriver du in din nya adress och klickar på uppdatera.
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...