App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Vi hoppas att vårt
ursprung märks
lite grann.

Born in Sweden

Liberoblöjan är född i Sverige och vi hoppas att det märks. Inte bara genom att produkten som skyddar ditt barn är utvecklad, designad och testad här. Vårt ursprung påverkar även hur vi tänker om andra saker. Saker som påverkar dig, ditt barn och den värld vi lämnar efter oss till kommande generationer.

Välkommen

Välkommen Felix, Lilja-Rosa, Brodhir och alla andra nytillskott. Vi ska göra vårt allra bästa för att ni ska trivas.

Läs vår välkomstdikt
Vi försöker vara nära

Vi försöker vara nära

Från skissbordet hos vår designer, genom fabriken, via hyllan i butiken – hela vägen hem till ditt skötbord. Noggrant utformade ser våra blöjor till att hålla ditt barn torrt och tryggt. Om du har frågor eller tankar om våra produkter är du välkommen att kontakta vårt lokala team. Bara ett mejl eller ett telefonsamtal bort.

Andra kontaktvägar
Välkommen till sagor värda att minnas

Vi sätter oss in i din situation

Vi vet hur nervöst det känns att vänta på att stickans streck ska ge svar. Hur utmattande och underbar en graviditet kan vara. Den overkliga känslan att hålla ett nytt liv i sina händer och alla utmaningar, fantastiska som svåra, som väntar längs vägen. Och vi försöker att ge dig allt det vi själva behövt om vi var i samma situation.

Vi bryr oss

Det är en dag imorgon också. Under flera år har vi jobbat med att se till att den blir lite bättre än igår. Som producenter av en engångsprodukt har vi ett ansvar för att minska dess påverkan, hela vägen från produktion till papperskorg.

Minskade koldioxidutsläpp från transporter

Minskade koldioxidutsläpp från transporter

De senaste 20 åren har vi lyckats minska vårt koldioxidavtryck med 49%. Det beror bland annat på att vi gjort blöjorna 37% lättare, så att varje paket väger 52% mindre. Det blir helt enkelt mindre att transportera, vilket minskar utsläppen.

Svanenmärkta och FSC-certifierade

Svanenmärkta och FSC-certifierade

Svanenmärkningen garanterar att våra produkter uppfyller stränga miljö- och klimatkriterier genom hela livscykeln. FSC-certifieringen ser i sin tur till att skogen hanteras på hållbart sätt. Allt för att för att minska blöjornas påverkan på vår gemensamma omvärld.

Välkommen till tjejer, killar och alla däremellan

Vi lyssnar

Din åsikt räknas. Och andras också. Därför låter vi svenska familjer testa våra blöjor, i sin verklighet. Resultatet från testerna hjälper oss att utvecklas, förhoppningsvis till det bättre. Testa gärna själv.

Verkligheten

Verkligheten

2016 genomförde vi en stort undersökning av våra Libero Touch-blöjor i Norden, där 63 078 familjer deltog. Deras feedback skickade vi vidare till Torgny, en av våra laboratoriechefer i Göteborg, så att han kan fortsätta utveckla blöjorna så att de funkar i vardagen.

Så här gick testet till
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...