Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Tack till alla föräldrar och barn
– som testat och sagt sitt om Libero Touch!

Tack alla familjer runtom i Norden som varit med och testat Libero Touch i er verklighet. Vi är tacksamma för ert otroliga engagemang när det kommer till att utvärdera Libero Touch. Just nu jobbar vi på Libero för fullt med att sammanställa alla svar som vi fått in för att bli ännu bättre – i er vardag.

Stort tack även till alla som varit med och tävlat om tre månaders blöjförbrukning av Libero Touch! Grattis till vinnarna (som fått mejl och vinst med posten): Caroline från Göteborg, Mirko från Malmö, Josefine från Svanesund, Daniel från Järfälla, Loredana från Domsjö, Simona från Dvärsätt, Christian från Tolvsrød, Kristine från Omastrand, Renate från Vanse, Kristin från Fjellhamar, Jostein från Drammen, Helena från Rådal, Ann-Cathrine från Toreby, Jannika från Odense, Stine från Frederiksberg, Jette från Vojens och Lennart från Brønshøj.

Tillsammans med föräldrar och barn i Finland, Norge, Sverige och Danmark vill Libero genomföra Nordens största blöjtest. Ett konsumenttest som låter familjernas vardag sätta Libero Touch på prov. Fullständiga regler och villkor

Så här ser det ut när verkligheten testar Libero Touch

Ingen dag är den andra lik. Särskilt när den fylls av små barn och alla deras olika påhitt. Dela med er på Instagram hur er verklighet ser ut när ni testar Libero Touch med hashtagen #LiberoVerkligheten

Tack för din medverkan. Tillsammans skapar vi Nordens största blöjtest.

Så här ser det ut när andra testat #LiberoVerkligheten på verkligheten.
Hur såg det ut för dig?

  I labbet efterliknar vi verkligheten så mycket det går, men våra dockor kan varken klättra eller sova på sidan. Därför är feedback från föräldrar ute på fältet så fantastiskt värdefulla.”

  Vi testar inte bara med blå vätska
  – vi tar det ett steg till

  Vi har tillverkat blöjor i över 50 år med en strävan att alltid ge ditt barn en blöja som är både funktionell och bekväm. Och från vårt huvudkontor i Göteborg sätter vi dagligen våra blöjor på prov. Vi testar såklart med vätska men det stannar inte där.

  Torgny Falk i Liberos testlaboratorium i Göteborg.

  I laboratoriet har vi specialdesignad utrustning som är tänkt att efterlikna verkliga situationer och barns rörelser. Vi stresstestar blöjorna till det yttersta så att blöjorna ska hålla för din verklighet.

  Förutom test i laboratorium genomför vi kontinuerligt olika konsumenttester, exempelvis bjuder vi in barn och deras föräldrar till oss på Libero på barnkalas för att se hur blöjorna sitter och fungerar i verkligheten.

  Vi testar med andra ord allt som en blöja ska klara av.

  Testar på verkligheten
  Ett fel har uppstått, försök igen senare.
  Laddar...