Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Laddar morgondagens stjärnor

Fortsätt heja – fortsätt samla

#morgondagensstjärnor

Morgondagens stjärnor

Dela gärna om du gillar den, och gör någon glad med lite fotbollskonster av morgondagens stjärnor.

Libero Sverige Edition

Ute nu!

Våra unika blöjor med Sverige- och fotbollstema finns som både UP&GO och Comfort. Perfekta för morgondagens stjärnor att möta alla spännande och härliga utmaningar i.

Köp Liberoblöjor – få Sverigedräkt med eget namn

Nu har du som medlem i Liberoklubben möjlighet att samla blöjkoder och få en Sverigedräkt med ditt barns namn på ryggen eller en Sverigebody. Alla Libero Sverige Edition paket och alla Libero Touch paket ingår i kampanjen, perfekt till alla små, söta stjärnor!

Sverigedräkt med eget namn (Storlek 86-92)

Samla ihop till en Sverigedräkt till din lilla stjärna. Dräkten består av två delar i de klassiska färgerna blått och gult. Ditt barn får dessutom sitt namn tryckt på ryggen, precis som på riktiga fotbollströjor!

10 st koder

Sverigedräkt utan namn (Storlek 86-92)

Du kan också välja att bara samla ihop till det förmodligen sötaste matchstället någonsin – utan de extra koderna för namntryck. Perfekt för rolig lek eller spännande fotbollsstunder framför tv:n.

7 st koder

Sverigebody (Storlek 74)

För de allra minsta finns en söt Sverigebody – med både svenska flaggan och tryckt fotbollsnummer. Heja, heja!

5 st koder

Heja fram de svenska idrottshjältarna med söta bilder!

Visa hur din lilla stjärna gör sig klar för framtidens stora mästerskap. Oavsett om ditt barn sover sig i form, äter sig stor och stark eller bara är härligt idrottsnyfiken – tagga din bild med #liberosverige #morgondagensstjärnor.

Frågor och svar

Vilka blöjor och storlekar ingår i kampanjen?

Alla Libero Sverige Limited Edition paket samt alla Libero Touch paket ingår i kampanjen.

Hur många kampanjkoder ger de olika paketen?

Varje paket ger 1 kampanjpoäng.

Under vilken period gäller kampanjen?

Libero Sverige Limited Edition finns under perioden maj 2016 – till 31 augusti 2016 eller så långt lagret räcker.

Ser jag någon skillnad på blöjorna från ett ”vanligt ” paket och ett paket med Libero Sverige Limited Edition på?

Blöjorna har ett annat mönster och paketen känner du igen på Sverige Limited Edition på framsidan samt information om kampanjen på baksidan.

Vilka storlekar finns Libero Sverige Limited Edition paketen i?

I denna kampanj finns Libero Sverige edition paket i Comfort storlek 3-7 och UP&GO storlek 4-8. Erbjudandet gäller på Libero Sverige Limited Edition och alla storlekar i Libero Touch. Om du har koder från andra Liberopaket registrerar du dom precis som vanligt i poängshopen, dessa förvandlas då till poäng och inte kampanjkoder när du registerar dem på Liberos hemsida.

Har man gjort om Sverige Limited Editionblöjorna, de känns annorlunda?

Vi har inte gjort någon förändring på blöjorna i Libero Sverige Limited Edition, det enda som skiljer är mönstret på blöjorna och förpackningarna. Alla blöjor är produktsäkerhetsgodkända och Svanenmärkta. Det är ett nytt tryck på Limited Edition blöjorna som är miljömässigt godkänt och inte skadligt för barnet.

Var kan jag köpa Sverige Limited Edition blöjorna?

Libero Sverige Limited Edition finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.

Kan jag registrera koder i Liberoappen?

Ja, i Liberoappen kan du registrera både kampanjkoder och vanliga koder.

Hur länge gäller erbjudandet med Köp & Få fotbollskläder?

Du kan utnyttja erbjudandet till 31 augusti 2016, eller så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller på Libero Sverige Limited Edition och Libero Touch.

Kommer Fotbollskläderna räcka till alla som samlar?

Det är alltid svårt att veta i förväg hur efterfrågade de olika gåvorna kommer att bli men självklart har vi tagit detta i beaktning och hoppas att alla kommer att bli nöjda. Du kan utnyttja erbjudandet till 31 augusti 2016, eller så långt lagret räcker.

Kan jag använda koder från vilket Liberopaket som helst?

Du är välkommen att använda koder från förpackningar som tillhör Libero Sverige Limited Edition och Libero Touch.

Vart hittar jag koderna?

På insidan av alla Liberos blöjpaket hittar du en kod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande.

Kan koder överlåtas till någon annan?

Koderna är personliga och kan bara lösas in av medlemmar i Liberoklubben som har köpt Liberoblöjor med Liberos unika koder för privat bruk. Vi förbehåller oss rätten att be om kvitto som styrker köpet. Vid en eventuell tvist har SCA ensam beslutsrätt.

Måste man vara medlem i Liberoklubben för att kunna beställa Libero Sverige Limited Edition kläderna?

Ja, du behöver vara medlem för att kunna lösa in koderna och beställa gåvorna. Du blir enkelt medlem på www.libero.se. Det är gratis att vara med i Liberoklubben.

Varför kan man inte använda koder som man samlat sedan tidigare?

Den här kampanjen är unik och gäller under en kort period, kampanjprodukterna står utanför den vanliga poängshopen därför gäller de blöjpaketen som ingår Libero Sverige Limited Edition och Libero Touch. Det går alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i poängshopen. Vill du inte samla till någon av kampanjprodukterna, kan du själv konvertera kampanjkoder till Liberopoäng.

Hur många fotbollsgåvor kan jag beställa?

Det finns ingen begränsning på antal Libero Sverige Limited Edition kläder du kan beställa.

Måste jag registrera alla koder på en gång och sedan beställa? Kan man lägga in sina poäng utan att välja gåva så att man kan samla och sedan välja gåva?

Du kan fylla i dina koder löpande. Vi sparar koderna under hela kampanjperioden tills du är redo att beställa din Libero Sverige Limited Edition gåva. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning.

Kan jag returnera gåvan?

Om gåvan är skadad när du får den eller om du inte är nöjd med beställningen är det bara att kontakta konsumentkontakt så hjälper vi dig. Skadade gåvor kan endast bytas mot motsvarande nya gåvor och inte bytas in mot pengar.

Påverkar Libero Sverige Limited Edition min status till silver och guld?

Din status påverkas inte av kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.

Får jag bonuspoäng för Libero Sverige Limited Edition koder?

Bonuspoäng delas inte ut för kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.

Vad händer med mina koder när kampanjen är slut?

När kampanjen är slut kommer dina koder att automatiskt omvandlas till poäng. Dessa poäng kan du använda för att handla från vårt ordinarie sortiment i poängshopen för.

Vad händer med outnyttjade kampanjkoder efter den 31/8 - 2016?

När kampanjen är slut den 31/8 – 2016 kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng i början av september 2016. Då kan du handla för dessa poäng från poängshopens ordinarie sortiment. Om du önskar handla för kampanjkoderna innan, kan du själv konvertera dina kampanjkoder till ordinarie Liberopoäng.

Jag har flyttat, hur ändrar jag min adress?

Gå till ”Mitt konto” när du loggat in på Libero hemsida. Klicka på ”Uppdatera din information”. Här skriver du in din nya adress och klickar på uppdatera.
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...