Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

UP&GO 8

19 - 30 kg

Perfekt passform för varje rörelse

Flexibelt och bekvämt med vår största byxblöja

Libero UP&GO storlek 8 sitter alltid lika skönt, oavsett vad som händer under dagen – eller natten. Vår största byxblöja håller torrt med material som andas och en riktigt bra uppsugningsförmåga. För barn mellan 19-30 kg är den både bekväm och flexibel, med smarta stretchresårer runt mage och lår.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra följsamma byxblöjor är Svanenmärkta. Libero UP&GO är också FSC-certifierade tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De flexibla UP&GO-byxblöjorna är gjorda för att ha en följsam passform på aktiva barn. Vi vill också att de ska kännas naturliga och skonsamma mot huden – därför är blöjan noggrant dermatologiskt testad.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Libero vill att du ska kunna välja vilken produkt som tar hand om ditt barns hud på bästa sätt – oavsett om det är just lotion, kräm, salva eller olja.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero UP&GO storlek 8 kommer alltid att kännas lika bekväm. Ditt barn kan springa, leka och utforska fritt och läckagebarriärerna sitter mjukt runt benen och förhindrar läckage.

ELASTISKT RUNT BENEN

Libero UP&GO storlek 8 ger ditt barn maximal rörelsefrihet, med hjälp av en härligt följsam passform. Byxblöjans stretchresår anpassar sig efter låren och ser till att varje lek får bli så fri som möjligt.

ABSORBERANDE KÄRNA

Hur mycket ditt barn än rör på sig kommer Libero UP&GO storlek 8 ge ett pålitligt skydd. Leken är säkrad tack vare den absorberande kärnan som håller ditt barns hud mjuk och len.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero UP&GO storlek 8 sitter otroligt bekvämt för att inget ska komma i vägen för leken. Den mjuka midjan består av små elastiska trådar som skapar en härligt följsam passform runt magen.

MATERIAL SOM ANDAS

Libero UP&GO storlek 8 består av material som andas. Oavsett hur mycket lek och spring som står på agendan kommer ditt barns hud kännas mjuk och len.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Libero UP&GO storlek 8 har en mjuk och len insida som ger ditt barn en härlig rörelsefrihet – som passar perfekt när det finns ordentligt med spring i benen.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Mer tid åt lek och mindre tid åt blöjbyten – det håller alla lika glada. Med Libero UP&GO storlek 8 kan du enkelt riva upp byxblöjan i sidan och snabbt rulla ihop den till ett paket.

FRI ATT HOPPA

Libero UP&GO och vår nyckelpiga har fått ett nytt, coolt och färgstarkt utseende. På Libero UP&GO storlek 8 hittar du vårt eget lodjur som är en riktig idrottsman och kan hoppa två meter upp i luften direkt från marken. Nästan som hon hade myror i byxorna ... Tillsammans med lodjuret och myrvännerna kan du peka ut alla 8 myror och lära färger medan du byter blöjan.

SMART DESIGN MED VARIATION

Du hittar två olika mönster på varje UP&GO storlek 8. En design har ett nytt fantastiskt nordiskt djur, i detta fall ett lodjur. Den andra designen är gjord för att inspirera till att leka kurragömma. Försök hitta de 8 myrorna bland tallkottarna! Det är viktigt att du sätter blöjan rätt så vi har också gjort det lättare att känna igen vad som är bak och framsida av blöjan.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...