Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

UP&GO 7

16 - 26 kg

En säker och bekväm passform – under både dagen och natten

En flexibel byxblöja för bästa komfort

En pålitlig byxblöja som skyddar mot läckage under dagens alla äventyr. Libero UP&GO storlek 7 för barn som väger 16–26 kg har en fantastisk uppsugningsförmåga och är härligt bekväm – tack vare mjuka, elastiska material som andas och tar hand om barnets hud.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra följsamma byxblöjor är Svanenmärkta. Libero UP&GO är också FSC-certifierade tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De flexibla UP&GO-byxblöjorna är gjorda för att ha en följsam passform på aktiva barn. Vi vill också att de ska kännas naturliga och skonsamma mot huden – därför är blöjan noggrant dermatologiskt testad.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Libero vill att du ska kunna välja vilken produkt som tar hand om ditt barns hud på bästa sätt – oavsett om det är just lotion, kräm, salva eller olja.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Även när ditt barn har fullt med spring i benen kommer de mjuka barriärerna förhindra läckage. De gör Libero UP&GO storlek 7 till en väldigt pålitlig blöja.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Materialet på insidan av Libero UP&GO storlek 7 känns underbart mjukt mot huden. Byxblöjan sitter skönt mot kroppen – och är underbart bekväm att leka, busa eller sova i.

ABSORBERANDE KÄRNA

Med den otroligt absorberande kärnan är Libero UP&GO storlek 7 lika pålitlig som våra öppna blöjor. Kärnan kommer att hjälpa till att hålla ditt barns hud härligt mjuk, även efter en dag fylld av lek och bus.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den mjuka byxblöjan har en skön och elastisk midja som anpassar sig efter varje rörelse som ditt barn gör. Elastiken på Libero UP&GO storlek 7 har små elastiska trådar som ger en behaglig passform över magen.

ELASTISKT RUNT BENEN

När ditt barn börjar få spring i benen får inget komma i vägen. Därför följer Libero UP&GO storlek 7:s mjuka stretchresårer varje rörelse. De formar sig bekvämt efter benen och ger maximal rörelsefrihet. 

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Libero UP&GO storlek 7 är superenkel att ta av och på. Du river bara upp sidorna och rullar ihop den till ett paket. Ditt barn får snabbt på sig en ny byxblöja och kan springa vidare.

MATERIAL SOM ANDAS

Ditt barn kommer att känna sig torr och bekväm under både leken och sömnen. Materialen i Libero UP&GO storlek 7 andas för att huden ska få förbli härligt len.

FRI ATT SPRINGA

Libero UP&GO och vår nyckelpiga har fått ett nytt, coolt och färgstarkt utseende. På Libero UP&GO storlek 7 hittar du vår egen hare. Visste du att hare är det snabbaste djuret i norden? Som älskar att springa snabbt! Tillsammans med haren och vår nyckelpiga kan du räkna alla prickar, peka ut alla sju nyckelpigor och lära färger medan du byter blöjan.

SMART DESIGN MED VARIATION

Du hittar två olika mönster för varje UP&GO storlek 7. En design har ett nytt fantastiskt nordiskt djur, i detta fall en hare. Den andra designen är gjord för att inspirera att spela med nummer och färger. Hitta de sju nyckelpigorna, räkna deras prickar och lär deras färger! Det är viktigt att du sätter blöjan rätt så vi har också gjort det lättare att känna igen vad som är bak och framsida av blöjan.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...