Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

UP&GO 6

13 - 20 kg

Underbart bekväm med fantastisk uppsugningsförmåga – dag som natt

En säker och pålitlig byxblöja med underbar passform

Libero UP&GO storlek 6 för barn som väger 13–20 kg är en flexibel byxblöja som sitter säkert hur mycket ditt barn än rör sig. Den ger en underbar komfort och skyddar mot läckage – tack vare en fantastisk uppsugningsförmåga som håller huden len och torr dygnet runt.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra följsamma byxblöjor är Svanenmärkta. Libero UP&GO är också FSC-certifierade tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De flexibla UP&GO-byxblöjorna är gjorda för att ha en följsam passform på aktiva barn. Vi vill också att de ska kännas naturliga och skonsamma mot huden – därför är blöjan noggrant dermatologiskt testad.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Libero vill att du ska kunna välja vilken produkt som tar hand om ditt barns hud på bästa sätt – oavsett om det är just lotion, kräm, salva eller olja.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Byxblöjans nya dubbla läckagebarriärer ger en säker passform runt barnets små ben för att förhindra olyckor. Libero UP&GO storlek 6 skyddar din minsting under alla typer av aktiviteter.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Libero UP&GO storlek 6 ger en fantastisk komfort dygnet runt. Byxblöjan har ett mjukt och bekvämt material på insidan som känns härligt lent mot ditt lilla barns hud.

ABSORBERANDE KÄRNA

Libero UP&GO storlek 6 har en absorberande kärna för ett pålitligt skydd för aktiva barn. Byxblöjan har en otrolig uppsugningsförmåga oavsett hur mycket ditt barn rör sig.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero UP&GO storlek 6 har en härlig passform för alla små barn som börjar bli mer aktiva. Den mjuka midjans elastiska trådar fördelar trycket jämt och bekvämt runt den lilla magen.

ELASTISKT RUNT BENEN

Dags för de första små men viktiga stegen? Libero UP&GO storlek 6 har stretchresårer runt benen för en säker och bekväm passform – och en otrolig rörelsefrihet.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Byxblöjan kan snabbt och smidigt rivas upp på sidorna. Sedan kan du rulla ihop Libero UP&GO storlek 6 till ett litet paket. På så vis får du och ditt barn mer tid åt att leka och ha kul ihop.

MATERIAL SOM ANDAS

Libero UP&GO storlek 6 har en härligt mjuk passform på alla aktiva barn. Byxblöjan är skapad av material som andas och som ser till att barnets hud får vara torr och len.

FRI ATT UTFORSKA

Libero UP&GO och vår nyckelpiga har fått ett nytt, coolt och färgstarkt utseende. På Libero UP&GO storlek 6 hittar du vår egen ekorre som verkligen är nyfiken och älskar att förklara nya saker. Tillsammans med ekorren och vår nyckelpiga kan du räkna alla prickar, peka ut alla sex nyckelpigor och lära färger medan du byter blöjan.

SMART DESIGN MED VARIATION

Du hittar två olika mönster på varje UP&GO storlek 6. En design har ett nytt fantastiskt nordiskt djur, i detta fall en ekorre. Den andra designen är gjord för att inspirera till att leka kurragömma. Försök hitta de 6 nyckelpigorna bland ekbladet! Det är viktigt att du sätter blöjan rätt så vi har också gjort det lättare att känna igen vad som är bak och framsida av blöjan.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...