Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

UP&GO 5

10 - 14 kg

Säker och bekväm passform runt ben och mage

En flexibel byxblöja med fantastisk uppsugningsförmåga

En flexibel byxblöja som ger en otrolig rörelsefrihet som barn börjar röra sig mer och mer – och kanske fortare än du vill. Libero UP&GO storlek 5 passar perfekt för barn som väger 10–14 kg. Den har en fantastisk uppsugningsförmåga för ett pålitligt skydd under alla aktiviteter.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra följsamma byxblöjor är Svanenmärkta. Libero UP&GO är också FSC-certifierade tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De flexibla UP&GO-byxblöjorna är gjorda för att ha en följsam passform på aktiva barn. Vi vill också att de ska kännas naturliga och skonsamma mot huden – därför är blöjan noggrant dermatologiskt testad.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Libero vill att du ska kunna välja vilken produkt som tar hand om ditt barns hud på bästa sätt – oavsett om det är just lotion, kräm, salva eller olja.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero UP&GO storlek 5 har en pålitlig passform kring barnets små ben. Tack vare de nya dubbla läckagebarriärerna sitter blöjan säkert på plats under alla lekar.

FLEXIBEL MIDJA

Den flexibla midjan på Libero UP&GO storlek 5 ger en härlig passform över barnets mage för en bomullsmjuk känsla. Det mjuka och elastiska materialet följer smidigt ditt barns rörelser. 

ABSORBERANDE KÄRNA

Libero UP&GO har en otrolig uppsugningsförmåga under hela dagen. Byxblöjans absorberande kärna förhindrar läckage och skyddar ditt barns hud.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den bekväma midjan på Libero UP&GO storlek 5 består av små elastiska trådar som skapar en skön passform runt barnets mage.

ELASTISKT RUNT BENEN

Libero UP&GO storlek 5 har en underbar passform och skyddar effektivt mot läckage. Stretchresårerna följer och formar sig efter benen när ni leker tillsammans – och när ditt barn sover sött.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Libero UP&GO storlek 5 är alltid enkel och smidig att byta. Du river helt enkelt upp byxblöjan i sidan och rullar ihop den till ett litet paket som du stänger med tejpen på baksidan. Snabbt och praktiskt när ditt barn inte vill ligga stilla.

MATERIAL SOM ANDAS

Libero UP&GO storlek 5 är gjord av luftgenomsläppliga material som låter barnets hud andas. Den luftiga konstruktionen hjälper till att ta hand om ditt barns hud.

FRI TILL ATT FLYGA

Libero UP&GO och vår nyckelpiga har fått en nyt coolt och färgstarkt utseende. På Libero UP&GO storlek 5 hittar du vår egen räv som kan hoppa riktigt högt, nästan som att flyga! Tillsammans med räven och nyckelpigan kan ni räkna alla prickar, peka ut alla fem nyckelpigor och lära färger medan blöjan byts.

SMART DESIGN MED VARIATION

Du hittar två olika mönster på varje UP&GO storlek 5. En design har ett nytt fantastiskt nordiskt djur, i detta fall en räv. Den andra designen är gjord för att inspirera att leka med siffror och färger. Hitta 5 nyckelpigor, räkna deras prickar och lär dig färger! Det är viktigt att du sätter blöjan rätt så vi har också gjort det lättare att känna igen vad som är bak och framsida av blöjan.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...