Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

UP&GO byxblöja 4

7 - 11 kg

Mjuk och bekväm passform runt magen

En pålitlig byxblöja för ett mjukt skydd

Den mjuka insidan i kombination med en följsam stretch i ben och midja ger en flexibel blöja med underbar passform. Libero UP&GO storlek 4 för barn som väger 7–11 kg formar sig efter varje rörelse. Och tack vare den effektiva kärnan har blöjan en fantastisk uppsugningsförmåga för ett säkert skydd mot läckage.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra följsamma byxblöjor är Svanenmärkta. Libero UP&GO är också FSC-certifierade tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De flexibla UP&GO-byxblöjorna är gjorda för att ha en följsam passform på aktiva barn. Vi vill också att de ska kännas naturliga och skonsamma mot huden – därför är blöjan noggrant dermatologiskt testad.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Libero vill att du ska kunna välja vilken produkt som tar hand om ditt barns hud på bästa sätt – oavsett om det är just lotion, kräm, salva eller olja.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Börjar ditt barn bli mer aktivt? De nya dubbla läckagebarriärerna på Libero UP&GO storlek 4 skyddar mot olyckor och ger en säker passform runt de små benen.

FLEXIBEL MIDJA

Byxblöjans elastiska material är lika mjuka som underbyxor och anpassar sig efter ditt barns när det blir mer aktivt. Den flexibla midjan på Libero UP&GO storlek 4 ger blöjan en perfekt passform.

ABSORBERANDE KÄRNA

Oavsett om din minsting sover eller leker skyddar Libero UP&GO storlek 4 mot läckage – tack vare sin effektiva kärna med otrolig uppsugningsförmåga.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Byxblöjans mjuk och stretchiga midja innehåller elastiska trådar. De ser till att Libero UP&GO storlek 4 alltid har en härlig passform runt magen.

ELASTISKT RUNT BENEN

Barn som börjar krypa behöver både rörelsefrihet och ett pålitligt skydd. Därför har Libero UP&GO storlek 4 stretchresårer i benen som formar sig efter ditt barn och skyddar mot läckage.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Med Libero UP&GO storlek 4 blir varje blöjbyte en barnlek – för både dig och ditt barn. Riv helt enkelt upp blöjan i sidan och rulla ihop den till ett paket med den smarta tejpen. Perfekt för barn som har tröttnat på skötbordet.

MATERIAL SOM ANDAS

De luftiga materialen i Libero UP&GO storlek 4 tar hand om ditt barns hud. De ser till att huden kan andas under alla aktiviteter.

FRI ATT KRAVLA

Libero UP&GO och vår nyckelpiga har fått ett nytt, coolt och färgstarkt utseende. På Libero UP&GO storlek 4 hittar du vår egen mus. En strålande kravlare! Tillsammans med musen och våra nyckelpigor kan du räkna prickar på  nyckelpigan, peka ut alla möss och lära färger medan du byter blöjan.

SMART DESIGN MED VARIATION

Du hittar två olika mönster på varje UP&GO-storlek 4. En design har ett nytt fantastiskt nordiskt djur, i detta fall en mus. Den andra designen är gjord för att inspirera att leka med siffror och färger. Hitta de fyra nyckelpigorna, räkna deras prickar och lära deras färger! Det är viktigt att du sätter blöjan rätt så vi har också gjort det lättare att känna igen vad som är bak och framsida på blöjan.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...