Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja Premature

< 2,5 kg

En vänlig och varsam start

En supermjuk blöja, skapad för känslig hud

Libero Touch Premature är till för små eller tidigt födda bebisar, som väger upp till 2,5 kg. Den supermjuka blöjan är varsam mot deras känsliga hud och passformen trycker inte mot den känsliga naveln. Och tack vare den smarta våtindikatorn vet du alltid när det är dags att byta blöja.

Extra snäll mot känslig bebishud


Produkter som rekommenderas av Asthma Allergy Nordic passar allergiker eller personer som på annat sätt har känslig hud.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch öppna blöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

De supermjuka läckagebarriärerna är skapade för att både vara skonsamma mot huden, samtidigt som de är ultraeffektiva runt din bebis ben. Det gör Libero Touch Premature till en bekväm och pålitlig blöja.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Libero Touch Premature skyddar varsamt din nyfödda bebis känsliga hud. Blöjans otroligt absorberande kärna kommer att hålla huden både torr och underbart mjuk.

BEKVÄMA KANALER

De superbekväma kanalerna ger blöjan en otroligt säker passform. Libero Touch Premature sitter bekvämt på plats och anpassar sig efter ditt lilla barns kroppsform.

ELASTISKA SIDOPANELER

Blöjans mjuka och elastiska sidopaneler anpassar sig varsamt efter din nyfödda bebis. Libero Touch Premature har en följsam passform som ser till att ditt barn känner sig så bekväm som möjligt.

ULTIMATE SOFTNESS

Libero Touch Premature kommer att kännas varsam mot ditt nyfödda barns känsliga hud – tack vare blöjans supermjuka insidesmaterial. Blöjan ger din bebis ett behagligt skydd mot läckage.

MATERIAL SOM ANDAS

Materialen i Libero Touch Premature andas för att varsamt kunna ta hand om din nyfödda bebis känsliga hud. Den kommer att förbli torr, skyddad och underbart mjuk. 

VARSAM MOT NAVELN

Blöjans framsida har formats för att sitta skönt mot den känsliga naveln. Libero Touch Premature omfamnar varsamt din nyfödda bebis midja för att skapa en supermjuk och bekväm passform.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Libero Touch Premature ger bästa möjliga förutsättningar för ditt lilla barns hud. Tack vare blöjans smarta indikator, som byter färg när det är dags för blöjbyte, har du alltid koll på läget. 

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Blöjans flexibla knäppningger en supermjuk passform som känns skräddarsydd för ditt lilla barn. Fäst flikarna på Libero Touch Premature omlott för att den ska sitta säkert och bekvämt på plats. 

STILREN DESIGN

Vår minsta blöja har förbättrats med supermjuka material och en diskret och modern design. Libero Touch Prematur har vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans unika mjukhet.

SMART DESIGN

Det uppgraderade mönstret på Libero Touch Prematur är både fint och funktionellt. Nya markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Och den nya dämpade färgskalan har valts för att blöjan inte ska synas genom ljusa kläder. 

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...