Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja Premature

< 2,5 kg

En vänlig och varsam start

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

De supermjuka läckagebarriärerna är både skonsamma och extremt effektiva runt din lilla bebis ben. Barriärerna gör Libero Touch Prematur till en mycket bekväm och pålitlig blöja.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Libero Touch Prematur skyddar varsamt din nyfödda bebis känsliga hud. Blöjans högabsorberande kärna håller huden torr och underbart mjuk.

BEKVÄMA KANALER

De otroligt bekväma kanalerna ger en säkrare passform för din nyfödda bebis. Libero Touch Prematur hålls bekvämt på plats och anpassar sig efter bebisens kropp.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Libero Touch Prematur skapar optimala förhållanden för din bebis hud. Och tack vare den smarta indikatorn som byter färg när det är dags att byta blöja får du bättre kontroll.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Blöjans flexibla knäppning ger en supermjuk och skräddarsydd passform för din lilla bebis. Fäst flikarna omlott på Libero Touch Prematur för att försäkra dig om att den sitter säkert och bekvämt på plats. 

  • LÄCKAGESKYDD
  • PASSFORM & RÖRELSE
  • MJUKT & BEKVÄMT
  • SMART & PRAKTISKT

En supermjuk blöja, skapad för känslig hud

Libero Touch Premature är till för små eller tidigt födda bebisar, som väger upp till 2,5 kg. Den supermjuka blöjan är varsam mot deras känsliga hud och passformen trycker inte mot den känsliga naveln. Och tack vare den smarta våtindikatorn vet du alltid när det är dags att byta blöja.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Libero Touch Premature skyddar varsamt din nyfödda bebis känsliga hud. Blöjans otroligt absorberande kärna kommer att hålla huden både torr och underbart mjuk.

SMART DESIGN

Det uppgraderade mönstret på Libero Touch Prematur är både fint och funktionellt. Nya markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Och den nya dämpade färgskalan har valts för att blöjan inte ska synas genom ljusa kläder.

STILREN DESIGN

Vår minsta blöja har förbättrats med supermjuka material och en diskret och modern design. Libero Touch Prematur har vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans unika mjukhet.

Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på sca.com

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...