Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja 6

13 - 20 kg

Skonsam och effektiv

En säker blöja med skräddarsydd passform 

När ditt barn är mellan 13–20 kg är den öppna blöjan härligt mjuk om dagen och natten. Libero Touch storlek 6 är gjord av andningsbara och absorberande material som känns silkelena och torra mot huden. Den kommer att kännas skräddarsydd för ditt barns kropp och sitta bekvämt på plats.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

KLOKA VAL FÖR MILJÖNS SKULL

• Vi arbetar för att bidra till ett hållbart samhälle. 
• Svanenmärkta blöjor lever upp till hårda krav gällande klimat, kemikalieanvändning och miljö. 
• FSC-certifierade blöjor innebär ansvarsfull skogsavverkning för ett hållbart samhälle.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

De skonsamma läckagebarriärerna känns mjuka och behagliga mot ditt barns hud. Med Libero Touch storlek 6 får ditt barn ett extremt effektivt skydd runt benen.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Libero Touch storlek 6 ger ett varsamt och pålitligt skydd. Den högabsorberande kärnan hjälper dig att ta hand om ditt barns hud – genom att hålla den torr och mjuk.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Touch storlek 6 har en skonsam passform över barnets mage. Den elastiska midjan ger en härligt mjuk känsla mot huden.

ELASTISKA SIDOPANELER

Supermjuka Libero Touch storlek 6 känns som skräddarsydd för ditt barns kropp. De elastiska sidopanelerna skapar en skonsam och bekväm passform. 

MAXIMAL MJUKJHET

De supermjuka materialen och en ny ännu mjukare insida känns underbart lena mot ditt barns hud. Det gör Libero Touch storlek 6 till en otroligt bekväm och skonsam blöja. 

MATERIAL SOM ANDAS

Vi gör allt vi kan för att skydda ditt barns känsliga hud. Nu har våra blöjor fått ännu mjukare material som andas – för att ta hand om barnets hud och hålla den mjuk och torr.

VÅTINDIKATOR

När strecket byter färg är det dags för en ny Libero Touch storlek 6. Den smarta indikatorn hjälper dig att skydda och ta hand om ditt barns känsliga hud – så att den får vara så mjuk som möjligt.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Libero Touch storlek 6 följer varje rörelse som ditt barn gör. Och med den smarta flik-på-flik-knäppningen kan du fästa flikarna omlott när det behövs, för en riktigt följsam passform.

STILREN DESIGN

Libero Touch öppna blöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch öppna blöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...