Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja 6

13 - 20 kg

En följsam blöja, skapad av bomullsmjuka material som andas

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Supermjuka Libero Touch storlek 6 har utrustats med dubbla läckagebarriärer som sitter bekvämt runt ditt barns ben. Där förhindrar de olyckor under både dagen och natten.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Den silkeslena Libero Touch storlek 6 har en pålitlig och superabsorberande kärna. Så förutom att sitt bekvämt på plats bidrar blöjan till att ditt barns känsliga hud förblir torr och underbart mjuk.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Touch storlek 6 har en underbar passform runt midjan. Blöjans sköna elastik anpassar sig efter kroppens form och ger en behaglig känsla under både dagen och när det är dags att sova.  

ELASTISKA SIDOPANELER

De elastiska sidopanelerna på Libero Touch storlek 6 känns underbart mjuka mot de små benen. Panelerna ger den silkeslena blöjan en härlig passform – som om den vore gjord för just ditt barn. 

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Libero Touch storlek 6 kommer att kännas skräddarsydd för ditt barn. Vår unika 360° ProSkin Technology ger den mjuka blöjan en superbekväm passform som helt enkelt måste upplevas. 

MATERIAL SOM ANDAS

Den supermjuka Libero Touch storlek 6 hjälper huden att förbli underbart len och torr. Blöjans nya och unika material andas och är skonsamma mot ditt barns känsliga hud. 

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

När det behövs kan de smarta flikarna på blöjan fästas omlott. På så vis får Libero Touch storlek 6 en underbart bekväm passform runt magen – och följer varje liten rörelse som barnet gör.  

  • LÄCKAGESKYDD
  • PASSFORM & RÖRELSE
  • MJUKT & BEKVÄMT
  • SMART & PRAKTISKT

En säker blöja med skräddarsydd passform 

När ditt barn är mellan 13–20 kg är den öppna blöjan härligt mjuk om dagen och natten. Libero Touch storlek 6 är gjord av andningsbara och absorberande material som känns silkelena och torra mot huden. Den kommer att kännas skräddarsydd för ditt barns kropp och sitta bekvämt på plats.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Vår supermjuka Libero Touch har godkänts för Svanenmärkning, vilket betyder att den lever upp till hårda, nordiska miljö- och hälsokrav såväl som krav på funktion och kvalitet.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja hittills har blivit dermatologiskt testad – för att vara och kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att ta hand om din lilla älsklings fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är våra öppna Libero Touchblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Touch storlek 6 ger ett underbart mjukt skydd mot läckage. De dubbla läckagebarriärerna sitter bekvämt runt barnets ben och förhindrar olyckor.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Den öppna blöjan har en superabsorberande kärna som har skapats med ditt barns ömtåliga hud i åtanke. Libero Touch storlek 6 ger ett säkert skydd och ser till att huden förblir mjuk och torr.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Touch storlek 6 sitter som om den vore gjort för just ditt barn. Den mjuka och elastiska midjan skapar en underbar passform i alla lägen.

ELASTISKA SIDOPANELER

De supermjuka sidopanelerna skapar en bekväm och följsam passform, dag som natt. Den sköna elastiken är alltid skön mot din bebis ben.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Tack vare vår unika 360° ProSkin Technology har Libero Touch storlek 6 en otroligt bekväm passform. Den supermjuka blöjan känns som om den vore skräddarsydd för ditt barns mage och lår.

MATERIAL SOM ANDAS

De silkeslena materialen i blöjan andas i alla lägen. Tack vare dem kan Libero Touch storlek 6 se till att ditt barns ömtåliga hud känns underbart mjuk och torr.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Libero Touch storlek 6 följer varje rörelse som ditt barn gör. Och med den smarta flik-på-flik-knäppningen kan du fästa flikarna omlott när det behövs, för en riktigt följsam passform.

STILFULL DESIGN

Libero Touch har ett sobert och modernt uttryck. Designen är baserad på vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och sofistikerat sätt.

SMART DESIGN

Libero Touch blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Markeringar i både i fram och bak som hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Libero Touch har en dämpad färgskala så att blöjan inte syns igenom under ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

Läs mer om vårt arbete på sca.com

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...