Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja 5

10 - 14 kg

En supermjuk blöja som anpassar sig efter ditt barns kropp

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Touch storlek 5 ger ett både mjukt och säkert skydd under dagen och natten. Blöjans dubbla läckagebarriär sitter bekvämt runt barnets ben där de förhindrar olyckor. 

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Förutom att kännas mjuk och behaglig håller Libero Touch storlek 5 huden torr och len. Blöjans superabsorberande kärna hjälper dig som förälder att vara lugn mellan ditt barns blöjbyten.  

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den sköna elastiken på Libero Touch storlek 5 kramar mjukt om ditt barns midja. Tack vare den flexibla konstruktionen har blöjan en underbar passform och känns mycket behaglig mot den lilla magen. 

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Touch storlek 5 har utrustats med mjuka och elastiska sidopaneler. De sitter bekvämt runt ditt barns små ben och bidrar till att blöjan får en härligt följsam passform. 

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Vår unika 360° ProSkin Technology ger den bomullsmjuka blöjan en passform som måste upplevas. Libero Touch storlek 5 anpassar sig efter ditt barns kropp och känns som skräddarsydd för magen och låren. 

MATERIAL SOM ANDAS

Vår Libero Touch storlek 5 är gjord av silkeslena och andningsbara material. De hjälper den supermjuka blöjan att hålla ditt barns ömtåliga hud både torr och underbart len.  

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Den smarta flik-på-flik-knäppningen ger Libero Touch storlek 5 en mycket bekväm passform. När det behövs kan du fästa blöjans flikar omlott för att blöjan ska sitta skönt och säkert runt magen.

  • LÄCKAGESKYDD
  • PASSFORM & RÖRELSE
  • MJUKT & BEKVÄMT
  • SMART & PRAKTISKT

En blöja som ger säkert och bekvämt skydd

Libero Touch storlek 5 känns silkeslen mot ditt barns ömtåliga hud. Blöjans skonsamma material är både absorberande och andningsbara för att ge en torr och behaglig känsla under både dagen och natten. När barnet väger mellan 10–14 kg sitter blöjan som skräddarsydd runt magen och benen.

 

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Vår supermjuka Libero Touch har godkänts för Svanenmärkning, vilket betyder att den lever upp till hårda, nordiska miljö- och hälsokrav såväl som krav på funktion och kvalitet.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja hittills har blivit dermatologiskt testad – för att vara och kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att ta hand om din lilla älsklings fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är våra öppna Libero Touchblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Touch storlek 5 ger ett underbart mjukt skydd mot läckage. De dubbla läckagebarriärerna sitter bekvämt runt barnets ben och förhindrar olyckor.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Den öppna blöjan har en superabsorberande kärna som har skapats med ditt barns ömtåliga hud i åtanke. Libero Touch storlek 5 ger ett säkert skydd och ser till att huden förblir mjuk och torr.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Touch storlek 5 sitter som om den vore gjort för just ditt barn. Den mjuka och elastiska midjan skapar en underbar passform i alla lägen.

ELASTISKA SIDOPANELER

De supermjuka sidopanelerna skapar en bekväm och följsam passform, dag som natt. Den sköna elastiken är alltid skön mot din bebis ben.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Tack vare vår unika 360° ProSkin Technology har Libero Touch storlek 5 en otroligt bekväm passform. Den supermjuka blöjan känns som om den vore skräddarsydd för ditt barns mage och lår.

MATERIAL SOM ANDAS

De silkeslena materialen i blöjan andas i alla lägen. Tack vare dem kan Libero Touch storlek 5 se till att ditt barns ömtåliga hud känns underbart mjuk och torr.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Med Libero Touch storlek 5 blir du alltid påmind om när det är dags för ett blöjbyte. Randen som går längs utsidan kommer att byta färg så fort ditt barn behöver en ny blöja.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Libero Touch storlek 5 följer varje rörelse som ditt barn gör. Och med den smarta flik-på-flik-knäppningen kan du fästa flikarna omlott när det behövs, för en riktigt följsam passform.

STILFULL DESIGN

Libero Touch har ett sobert och modernt uttryck. Designen är baserad på vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och sofistikerat sätt.

SMART DESIGN

Libero Touch blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Markeringar i både i fram och bak som hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Libero Touch har en dämpad färgskala så att blöjan inte syns igenom under ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

Läs mer om vårt arbete på sca.com

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...