Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja 5

10 - 14 kg

Underbart mjuk och bekväm

En blöja som ger säkert och bekvämt skydd

Libero Touch storlek 5 känns silkeslen mot ditt barns ömtåliga hud. Blöjans skonsamma material är både absorberande och andningsbara för att ge en torr och behaglig känsla under både dagen och natten. När barnet väger mellan 10–14 kg sitter blöjan som skräddarsydd runt magen och benen.

 

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

KLOKA VAL FÖR MILJÖNS SKULL

• Vi arbetar för att bidra till ett hållbart samhälle. 
• Svanenmärkta blöjor lever upp till hårda krav gällande klimat, kemikalieanvändning och miljö. 
• FSC-certifierade blöjor innebär ansvarsfull skogsavverkning för ett hållbart samhälle.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

De supermjuka och skonsamma läckagebarriärerna sitter bekvämt runt ditt barns ben. De bidrar till att göra Libero Touch storlek 5 till en extremt effektiv öppen blöja. 

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Libero Touch storlek 5 får ditt barns hud att kännas underbart mjuk och torr. Den högabsorberande kärnan hjälper till att skydda ditt barns känsliga hud.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Tack vare den supermjuka midjan anpassar sig Libero Touch storlek 5 efter ditt barns kropp. Det skapar en mycket skonsam och följsam passform över barnets mage.

ELASTISKA SIDOPANELER

Supermjuka Libero Touch storlek 5 sitter underbart skönt på ditt barns kropp. Blöjans skonsamma och elastiska sidopaneler anpassar sig efter barnets alla rörelser.

MAXIMAL MJUKHET

Libero Touch storlek 5 har förbättrats med supermjuka material och en ny ännu mjukare insida. Därför har blöjan alltid en skön och skonsam passform. 

MATERIAL SOM ANDAS

Libero Touch storlek 5 tar hand om ditt barns känsliga hud. Blöjornas nya ännu mjukare material andas så att ditt barns hud också kan göra det.

VÅTINDIKATOR

Vi vill skapa optimala förhållanden för ditt barns hud. Därför är Libero Touch storlek 5 försedd med en våtindikator som visar när det är dags för en ny blöja.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Vid behov kan blöjans flikar fästas omlott och justeras efter ditt barns kropp. Libero Touch storlek 5 har alltid en säker och bekväm passform runt barnets midja.

STILREN DESIGN

Libero Touch öppna blöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch öppna blöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...