Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Libero Touch öppen blöja 2

3 - 6 kg

Mjuk och skräddarsydd passform

Varsamt och behagligt med supermjuka material

När ditt barn väger 3–6 kg, efter ungefär en månad, kan det vara dags för Libero Touch storlek 2. Blöjans nya och supermjuka insidesmaterial, kombinerat med en flexibel knäppning, ger en skräddarsydd mjukhet. Både du och ditt lilla barn kan sova lugnt.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

KLOKA VAL FÖR MILJÖNS SKULL

• Vi arbetar för att bidra till ett hållbart samhälle. 
• Svanenmärkta blöjor lever upp till hårda krav gällande klimat, kemikalieanvändning och miljö. 
• FSC-certifierade blöjor innebär ansvarsfull skogsavverkning för ett hållbart samhälle.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla små bebisar har olika behov. Därför är alla Liberoblöjor lotionfria. Lär känna ditt barns hud och se vad den behöver för att kännas så mjuk och len som möjligt. 

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Läckagebarriärerna på Libero Touch storlek 2 känns supermjuka mot din bebis hud. De ger ett ultraeffektivt skydd runt de små benen.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Vi har gjort vårt bästa för att du varsamt ska kunna ta hand om din bebis känsliga hud. Den kommer att förbli torr och underbart mjuk, tack vare den otroligt absorberande kärnan i Libero Touch storlek 2.

BEKVÄMA KANALER

Den pålitliga och otroligt mjuka blöjan har flexibla kanaler som anpassar sig efter ditt barns kropp. Bomullsmjuka Libero Touch storlek 2 har en väldigt bekväm passform under både dagen och natten.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den pålitliga och otroligt mjuka blöjan har flexibla kanaler som anpassar sig efter ditt barns kropp. Bomullsmjuka Libero Touch storlek 2 har en väldigt bekväm passform under både dagen och natten.

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Touch storlek 2 känns supermjuk och varsam runt ditt barns midja. De följsamma och elastiska sidopanelerna anpassar sig efter kroppen och skapar en underbar passform.

ULTIMATE SOFTNESS

Den bekväma blöjan känns behaglig mot din bebis känsliga hud. Tack vare det nya och supermjuka insidesmaterialet har Libero Touch storlek 2 en underbart skön passform.

MATERIAL SOM ANDAS

Känslig hud behöver material som låter den andas. Bomullsmjuka Libero Touch storlek 2 skyddar huden och ser till att den känns både torr och underbart mjuk.

VARSAM MOT NAVELN

Blöjan har en säker passform – samtidigt som den känns supermjuk mot midjan. Bomullskänslan i Libero Touch storlek 2 gör att den sitter otroligt bekvämt mot den lilla naveln.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Det ska vara så enkelt som möjligt att se till att ditt barns hud mår bra. Därför har Libero Touch storlek 2 utrustats med en indikator som byter färg när det är dags för en ny blöja.

FLIK-PÅ-FLIK-KNÄPPNING

Skapa en skräddarsydd passform runt ditt barns lilla mage. De flexibla flikarna på Libero Touch storlek 2 kan fästas omlott om det behövs. På så vis kan din bebis få känna sig otroligt bekväm, dag som natt.

STILREN DESIGN

Libero Touch öppna blöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch öppna blöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...