Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

touch 5

10 - 14 kg

Fri att utforska

En blöja med underbart mjuk rörelsefrihet

Ditt barn blir mer säker i sina rörelser för varje dag som går och behöver en blöja därefter. Libero Touch storlek 5 är en bomullsmjuk byxblöja som sitter lika skönt som underkläder. När ditt barn är mellan 10-14 kg följer blöjan varje krypning, försök till att stå eller kanske till och med att gå?

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch byxblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Detta föra att alla små bebisar har olika behov. Lär känna ditt barns hud och ta reda på vad som får den att kännas mjuk och len.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

När ditt barn blir mer och mer aktivt ger Libero Touch storlek 5 ett silkeslent och säkert skydd. De supermjuka dubbla läckagebarriärerna hjälper till att hålla ditt barn torrt – både under dagen och natten.

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Byxblöjans superabsorberande kärna håller barnets hud torr och mjuk under alla aktiviteter. Med Libero Touch storlek 5 kan både du och ditt barn koppla av och njuta av att vara tillsammans.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Kan ditt barn stå upp? Kanske tar det redan sina första steg? Libero Touch storlek 5 har en extra mjuk midja som följer varje rörelse – för en optimal passform runt magen.

SUPERMJUK STRETCH RUNT BENEN

Libero Touch storlek 5 har en optimal passform runt benen och ger ett pålitligt skydd mot läckage. Den supermjuka stretchen runt benen följer smidigt ditt barns rörelser.

MAXIMAL MJUKHET

Libero Touch storlek 5 har förbättrats med genomgående supermjuka material. Den skonsamma blöjan har en följsam och supermjuk passform när ditt barn börjar bli mer aktivt.

MATERIAL SOM ANDAS

Libero Touch storlek 5 är tillverkad av material som andas. Byxblöjan tar hand om ditt barns hud genom att hålla den så torr och mjuk som möjligt – både under dagen och natten.

LÄTT ATT TA AV OCH PÅ

Har ditt barn börjat stå eller ta sina första steg? Då är skötbordet mindre lockande. Libero Touch storlek 5 är fantastiskt smidig att ta av och ta på. Du river helt enkelt upp sidorna och rullar ihop blöjan till ett litet paket med den praktiska tejpen.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch byxblöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

VÅTINDIKATOR

När strecket byter färg vet du att det är dags för en ny blöja. Libero Touch storlek 5 har förbättrats med en indikator som hjälper dig att ta hand om ditt barns hud.

STILREN DESIGN

Libero Touch byxblöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...