Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

touch 4

7 - 11 kg

Supermjuk och flexibel

Flexibel passform som ger barn friheten att utforska

Nu händer mycket under väldigt kort tid. Kanske kryper din bebis redan? Om inte så kanske det har gjorts några försök till att sitta själv. Libero Touch storlek 4 är en av våra minsta byxblöjor och har en otroligt flexibel passform. Bebisar mellan 7-11 kg behöver aldrig känna sig begränsade.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra supermjuka Libero Touch byxblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är våra blöjor dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Vår mjukaste blöja är dermatologiskt testad – för att kännas så naturlig och skonsam som möjligt. Touchblöjorna är skapade för att varsamt skydda ditt lilla barns fina och känsliga hud.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är lotionfria. Detta föra att alla små bebisar har olika behov. Lär känna ditt barns hud och ta reda på vad som får den att kännas mjuk och len.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Supermjuka Libero Touch storlek 4 ger ett säkert skydd dygnet runt. De mjuka dubbla läckagebarriärerna skyddar mot olyckor under alla typer av aktiviteter. 

SUPERABSORBERANDE KÄRNA

Libero Touch storlek 4 håller ditt barn torrt när det leker, sover och utforskar världen. Den superabsorberande kärnan skyddar mot läckage både dag- och nattetid.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Den otroligt flexibla och elastiska midjan på Libero Touch storlek 4 följer alla rörelser som barnet gör. Byxblöjan sitter lika bekvämt som tunna underkläder, med sin härligt mjuka och följsamma passform.

SUPERMJUK STRETCH RUNT BENEN

Libero Touch storlek 4 sitter säkert och bekvämt på plats. Den flexibla och supermjuka stretchen anpassar sig efter ditt barns ben och rörelser för att förhindra läckage – och skapa en optimal passform.

MAXIMAL MJUKHET

Midjan på Libero Touch storlek 4 har blivit ännu mjukare för att varsamt skydda ditt barn. De flexibla materialen tar hand om ditt barns hud i alla lägen och skapar en optimal passform. 

MATERIAL SOM ANDAS

Libero Touch storlek 4 är inte bara supermjuk, utan tar också hand om ditt barns hud. Byxblöjans material låter huden andas och bevarar den underbart mjuk. 

STILREN DESIGN

Libero Touch byxblöjor har en diskret och modern design med vackra luftiga mönster som förmedlar blöjans mjukhet på ett unikt och tilltalande sätt.

VÅTINDIKATOR

Libero Touch storlek 4 hjälper dig att ta hand om ditt barns hud på bästa sätt. Oavsett om ditt barn leker eller sover är den nya våtindikatorn ett praktiskt sätt att se när det är dags för en ny blöja.

SMART DESIGN

Mönstren och färgerna på Libero Touch byxblöjor är inte bara fina utan också funktionella. Markeringar både fram och bak hjälper dig att sätta på blöjan rätt. Vi har också valt en dämpad färgskala så att blöjan inte syns genom ljusa kläder.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...