App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

  50%

  Swimpants small byxblöja

  Skyddar säkert under leken i vattnet

  Swimpants small byxblöja

  En pålitlig badblöja som förhindrar läckage

  Libero Swimpants Small sitter perfekt på barn mellan 7-12 kg. Vare sig det är dags för en tur till stranden eller badhuset kommer de mjuka badbyxorna sitta bekvämt och förhindra läckage. De följsamma byxblöjorna har en unik kärna som inte sväller och de är inte lika absorberande som Liberos andra blöjor.

  Badbyxa & Byxblöja

  En bekväm och flexibel byxblöja och en engångsbadbyxa i en och samma förpackning. Under en dag på stranden sitter blöjan bekvämt på plats och skyddar mot läckage.

  Material som andas

  Liberos följsamma Swimpants kommer alltid att kännas lika mjuka mot kroppen. De sköna materialen i byxblöjan andas, för att ditt barns hud ska få förbli len och torr under och efter badet.

  En unik kärna

  Libero Swimpants Small har utrustats med en unik kärna. Därför kommer den flexibla byxblöjan inte svälla när ditt lilla barn leker och har det roligt i poolen eller havet.

  Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

  Blöjbyte
  Bad
  På språng
  Mera
  Laddar artikel, vänta...

  Samla värdefulla poäng!

  Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

  Gå med och få en gratis Startbox!
  Ett fel har uppstått, försök igen senare.
  Laddar...
  Laddar artikel, vänta...