Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Newborn 3

4 - 8 kg

En skonsam blöja som tar hand om din minsting

En blöja med omtänksam passform, dygnet runt

Libero Newborn storlek 3 har en mjuk och bekväm passform för barn mellan 4-8 kg. Blöjan är snäll mot bebisars ömtåliga hud, med material som både andas och förhindrar läckage. På utsidan av blöjan ser du dessutom en indikator som ändrar färg när det är dags för en ny.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra Newbornblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De underbart mjuka Libero Newbornblöjorna är skapade för att ta hand om ömtålig hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma för huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alltftersom du och din bebis lär känna varandra upptäcker du vad det lilla livet verkligen behöver. Alla Liberoblöjor är lotionfria - för att vi vill att du ska kunna välja vad ditt barns ömtåliga hud vill ha.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Newborn storlek 3 har utrustats med dubbla läckagebarriärer. De mjuka barriärerna sitter mjukt runt bebisens ben och ger ett säkert skydd mot läckage.

EN ABSORBERANDE KÄRNA

Libero Newborn storlek 3 har en otroligt absorberande kärna för ett riktigt skonsamt skydd. Vad som än händer tar blöjan hand om ditt lilla barns känsliga hud.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Newborn storlek 3 har en mjuk och följsam passform. Den elastiska midjan följer smidigt din bebis för en verkligt skonsam passform.

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Newborn storlek 3 har en mjuk passform som formar sig efter din bebis lilla mage. De elastiska sidopanelerna skapar en mjuk och bekväm passform som följer bebisens kropp.

MATERIAL SOM ANDAS

Libero Newborn storlek 3 ser till att ditt barns hud känns mjuk och torr. De underbart skonsamma materialen andas så att ditt barns hud också kan göra det.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Libero Newborn storlek 3 har en våtindikator för blöjbyte som går längs utsidan av blöjan. När den gula randen byter färg är det dags för att byta blöja på ditt barn.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Det är viktigt att din bebis blöja har en riktigt skonsam passform. De supermjuka materialen på insidan av Libero Newborn storlek 3 är otroligt varsamma mot din bebis känsliga hud.

ENKEL KÄPPNING

Knäppningen på Libero Newborn storlek 3 kan enkelt justeras för att skapa en bekväm passform. Markeringarna framtill tillsammans med storleksmarkören hjälper dig att sätta på blöjan på rätt sätt. 

LEKFULL DESIGN

I Liberos blöjdesign gömmer sig djur som är ute på roliga äventyr – ett nytt djur för varje blöjstorlek. På Libero Newborn storlek 3 får du träffa vår lilla blåmes och se vad hon hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...