Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Newborn 2

3 - 6 kg

Mjukhet och komfort som skyddar känslig hud

En smidig blöja som följer din bebis

Blöjan har en följsam passform med sin mjuka, elastiska midja. Libero Newborn storlek 2 är perfekt för de små mellan 3-6 kg och förhindrar läckage för både vakna som sovande bebisar. Och tack vare den smarta indikatorn på utsidan av blöjan vet du alltid när det är dags för blöjbyte.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra Newbornblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De underbart mjuka Libero Newbornblöjorna är skapade för att ta hand om ömtålig hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma för huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alltftersom du och din bebis lär känna varandra upptäcker du vad det lilla livet verkligen behöver. Alla Liberoblöjor är lotionfria - för att vi vill att du ska kunna välja vad ditt barns ömtåliga hud vill ha.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Storlek 2 i Liberos Newbornfamilj har dubbla läckagebarriärer som ger ett mycket säkert skydd mot läckage. Barriärerna sitter underbart mjukt runt din bebis små ben.

EN ABSORBERANDE KÄRNA

Libero Newborn storlek 2 har en otroligt absorberande kärna. Den hjälper till att hålla små bebisars känsliga hud både mjuk och torr på dagen och natten.

ELASTISKA SIDOPANELER

Tack vare de elastiska sidopanalerna har Libero Newborn storlek 2 en riktigt bekväm passform. Vad än din lilla bebis gör så följer blöjan mjukt efter.

VARSAM MOT NAVELN

Libero Newborn storlek 2 har en varsam passform runt bebisens midja. Och tack vare blöjans specialdesignade och skonsamma framsida trycker den inte mot din bebis känsliga navel.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Newborn storlek 2 sitter alltid lika skönt mot bebisens känsliga hud. Midjeelastiken kramar om magen mjukt och anpassar sig efter ditt barn.

MATERIAL SOM ANDAS

De skonsamma materialen i Libero Newborn storlek 2 andas hela tiden. På så vis tar blöjan hand om din bebis känsliga hud så att den alltid håller sig härligt mjuk och len.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

När den gula randen byter färg är det dags för blöjbyte. Libero Newborn storlek 2 har en smart våtindikator som hjälper dig ta reda på när det är dags för blöjbyte.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Det supermjuka materialet på insidan är skapat med små barns ömtåliga hud i åtanke. Libero Newborn storlek 2 är en öppen blöja som alltid känns underbart bekväm och skonsam.

ENKEL KNÄPPNING

Markeringarna och storleksmarkören framtill på Libero Newborn storlek 2 hjälper dig att sätta blöjan på plats på rätt sätt. Den justerbara knäppningen skapar en varsam passform runt bebisens midja.

LEKFULL DESIGN

I Liberos blöjdesign gömmer sig djur som är ute på roliga äventyr – ett nytt djur för varje blöjstorlek. På Libero Newborn storlek 2 får du träffa vår lilla igelkott och se vad hon hittar på. 

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...