Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Newborn 1

2 - 5 kg

Specialdesignade blöjor för nyfödda barns hud

En len blöja med material som andas

Libero Newborn storlek 1 har mjuka kanaler och ett elastiskt midjeband. Kombinationen gör att blöjan sitter skönt och säkert runt bebismagen och låren. Blöjan, för barn mellan 2-5 kg, är gjord av skonsamma material som andas – plus att den smarta indikatorn på utsidan berättar när det är dags för blöjbyte.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra Newbornblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De underbart mjuka Libero Newbornblöjorna är skapade för att ta hand om ömtålig hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma för huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alltftersom du och din bebis lär känna varandra upptäcker du vad det lilla livet verkligen behöver. Alla Liberoblöjor är lotionfria - för att vi vill att du ska kunna välja vad ditt barns ömtåliga hud vill ha.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Newborn storlek 1 är ett säkert och skonsamt skydd för din bebis. Den öppna blöjan har mjuka dubbla läckagebarriärer som förhindrar olyckor dygnet runt.

EN ABSORBERANDE KÄRNA

Den superabsorberande kärnan gör att blöjan känns skön och torr för din bebis – både under dagen och natten. Libero Newborn storlek 1 ger ett mycket säkert skydd och ser till att ditt barns hud känns underbart mjuk.

BEKVÄMA KANALER

Libero Newborn storlek formar sig efter bebisens kropp och har en varsam passform både dag och natt. Kanalerna ger blöjan en bekväm passform för ett riktigt mjukt skydd. 

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Newborn storlek 1 har en skön och följsam passform över magen. Den mjuka och elastiska midjan gör blöjan skonsam och härligt bekväm för din bebis.

ELASTISKT RUNT BENEN

Blöjan sitter alltid lika bekvämt på ditt barn, oavsett tid på dygnet. De mjuka och elastiska sidopanelerna är sköna och skonsamma mot ömtålig hud och formar sig smidigt efter din bebis kropp.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Den supermjuka insidan av Libero Newborn storlek 1 tar hand om barnets känsliga hud både dag och natt. Tack vare de skonsamma materialen får din bebis ett härligt mjukt och lent skydd.

MATERIAL SOM ANDAS

Blöjans material är noggrant utvalda för att låta bebisens känsliga hud andas. Libero Newborn storlek 1 ser till att ditt barns hud alltid håller sig härligt torr och mjuk.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Hur ofta ska blöjan bytas? Jo, när den gula randen byter färg så vet du att det är dags. Våtindikatorn på utsidan av Libero Newborn storlek 1 hjälper dig hålla koll på blöjbytena.

VARSAM MOT NAVELN

Libero Newborn storlek 1 har en speciell utformning för att inte trycka mot ditt barns känsliga navel. Det gör att blöjan sitter varsamt och bekvämt runt bebisens midja.

ENKEL KNÄPPNING

Den justerbara knäppningen skapar en varsam passform runt bebisens midja. Libero Newborn storlek 1 har markeringar framtill som hjälper dig sätta på den rätt – plus att den centrerade 1:an är en smart vägvisare.

LEKFULL DESIGN

I Liberos blöjdesign gömmer sig djur som är ute på roliga äventyr – ett nytt djur för varje blöjstorlek. På Libero Newborn storlek 1 får du träffa vår lilla nyckelpiga och se vad hon hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...