Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Newborn 1

2 - 5 kg

Specialdesignade blöjor för nyfödda barns hud

En len blöja med material som andas

Libero Newborn storlek 1 har mjuka kanaler och ett elastiskt midjeband. Kombinationen gör att blöjan sitter skönt och säkert runt bebismagen och låren. Blöjan, för barn mellan 2-5 kg, är gjord av skonsamma material som andas – plus att den smarta indikatorn på utsidan berättar när det är dags för blöjbyte.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Alla våra Newbornblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

De underbart mjuka Libero Newbornblöjorna är skapade för att ta hand om ömtålig hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma för huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alltftersom du och din bebis lär känna varandra upptäcker du vad det lilla livet verkligen behöver. Alla Liberoblöjor är lotionfria - för att vi vill att du ska kunna välja vad ditt barns ömtåliga hud vill ha.

DUBBLA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Newborn storlek 1 har dubbla läckagebarriärer som hjälper till att skapa ett säkert skydd dygnet runt. Barriärerna sitter mjukt runt din bebis ben där de stoppar onödigt läckage.

EN ABSORBERANDE KÄRNA

Den otroligt absorberande kärnan hjälper din bebis att känna sig bekväm och torr - dag som natt. Libero Newborn storlek 1 ger ett mycket säkert skydd och ser till att ditt barns hud känns underbart mjuk.

BEKVÄMA KANALER

Libero Newborn storlek 1 har en mycket bekväm passform med sina flexibla kanaler. Blöjan anpassar sig efter ditt barn och ger ett mycket pålitligt skydd.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Newborn storlek 1 en riktigt skön passform. Den mjuka och elastiska midjan ser till att ditt barn alltid känner sig bekväm med en följsam blöja.

ELASTISKT RUNT BENEN

Blöjan sitter alltid lika bekvämt på ditt barn, oavsett tid på dygnet. De mjuka och elastiska sidopanelerna känns sköna mot den ömtåliga huden och de anpassar sig efter din bebis.

EN RIKTIGT MJUK INSIDA

Libero Newborn storlek 1 har fått ett ännu mjukare material på insidan av blöjan, med GentleCare för din bebis. Det supersköna materialet ser till att blöjan alltid känns lika härlig, dag som natt.

MATERIAL SOM ANDAS

När blöjans material andas så andas även ditt barns hud. Därför har vi varit noga med vilka material vi har valt för våra blöjor. Libero Newborn storlek 1 håller huden mjuk och torr.

VÅTINDIKATOR FÖR BLÖJBYTE

Hur ofta ska blöjan bytas? Jo, när den gula randen byter färg så vet du att det är dags. Våtindikatorn på utsidan av Libero Newborn storlek 1 hjälper dig hålla koll på blöjbytena.

VARSAM MOT NAVELN

Libero Newborn storlek 1 har en speciell utformning för att inte trycka mot ditt barns känsliga navel. Blöjan kommer alltid att sitta bekvämt runt barnets midja.

ENKEL KNÄPPNING

Den justerbara knäppningen ger en bekväm passform runt bebisens midja. Libero Newborn storlek 1 har markeringar framtill som hjälper dig sätta på den rätt – plus att den centrerade 1:an är en smart vägvisare.

LEKFULL DESIGN

I Liberos blöjdesign gömmer sig djur som är ute på roliga äventyr – ett nytt djur för varje blöjstorlek. På Libero Newborn storlek 1 får du träffa vår lilla nyckelpiga och se vad hon hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på sca.com

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...