App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Våra värderingar

Våra värderingar

På Libero arbetar vi med många olika värderingar. Två av dem – de viktigaste – handlar om ansvaret för natur och människor.

En bra framtid för våra barn

Du kanske har börjat tänka mer på miljön och på hur framtiden kommer att se ut för våra barn? För Libero är det viktigt att våra barn kan växa upp i en ren miljö.  Därför har vi gjort en rad förbättringar som bidrar till en bättre framtid.

Libero har hittills minskat miljöpåverkan genom att minska:

CO2-utsläpp
Förpackningar
Blöjornas vikt
Samtidigt som våra blöjor tar allt större hänsyn till miljön har de också blivit mjukare och bättre på att hålla ditt barn torrt. Och ju längre en blöja håller torrt, desto färre blöjor behövs till ditt barn. Därigenom minskar vi mängden avfall. 

Svanenmärkt

Alla Liberos vanliga blöjor har tilldelats Svanenmärket, vilket betyder att blöjan påverkar miljön så lite som möjligt och kontrolleras regelbundet.
Läs mer om Svanenmärkning här

Vi strävar hela tiden efter att bli bättre

I 2007 blev SCA, som producerar Libero, utnämnda till det näst mest gröna företaget i världen! Undersökningen som låg till grund till denna utnämning omfattade totalt 3000 företag och utfördes av EIRIS (Ethical Investment Research Services).
Men även om Libero redan har uppnått goda miljöresultat, vill vi så klart vara de allra bästa. Därför utökar vi hela tiden vår miljöinsats - naturen måste vi vara rädda om. Det tycker vi att vi är skyldiga våra barn. Vårt mål är att minska miljöpåverkan ännu mer i framtiden, så att du med gott samvete kan använda Libero till ditt barn!

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...