Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Comfort 7 7

16 - 26 kg

Gjord för lek i timmar

En blöja som alltid är lika bekväm och absorberande

Den största blöjan i Comfortfamiljen är perfekt på de små mellan 16-26 kg. Storlek 7 sitter alltid lika säkert på plats och ger ett bekvämt skydd under både lekstunden och under natten. De sköna materialen andas alltid och tillsammans med den absorberande kärnan kommer ditt barns hud hållas len och torr.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Spring, studs, lek eller en upptäcktsfärd – ditt barn kan känna sig bekväm med Libero Comfort storlek 7. De supermjuka läckagebarriärerna sitter skönt runt benen och ger ett bekvämt skydd mot olyckor.

ABSORBERANDE KÄRNA

Inget ska få stå i vägen för leken och för äventyren. Därför har Libero Comfort storlek 7 en tunn och superabsorberande kärna för ett bekvämt skydd som håller ditt barns hud underbart mjuk och len.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Ju mer aktivt ditt barn är, desto viktigare är det att blöjan är följsam. Den mjuka elastiska midjan på Libero Comfort storlek 7 följer bekvämt barnets alla rörelser.

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Comfort storlek 7 klarar nästan hur mycket spring som helst. De elastiska sidopanelerna håller blöjan säkert på plats samtidigt som de ger en underbart bekväm passform.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Vare sig ditt barn leker med sina kompisar eller sover gott ger Libero Comfort storlek 7 ett mjukt och härligt skydd. Blöjans mjuka material känns härligt sköna mot barnets känsliga hud.

ENKEL KNÄPPNING

Med en verkligt flexibel blöja kommer ingenting i vägen för barnets lek. Libero Comfort storlek 7 har en smidig kardborreknäppning som ger en säker passform.

MATERIAL SOM ANDAS

Hur mycket skoj och bus som dagen än rymmer kommer ytskiktet i Libero Comfort storlek 7 förbli torrt. Ditt barns hud håller sig underbart mjuk och torr eftersom blöjans material andas.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På Libero Comfort storlek 7 får du veta vad vår kloka uggla hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...