Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Comfort 6 6

13 - 20 kg

Lika skönt under leken som natten

Ett säkert skydd och en otroligt bekväm blöja

Med stretchiga Libero Comfort storlek 6 har ditt lilla barn alltid ett bekvämt skydd. Den otroligt absorberande kärnan och material som andas håller huden torr och mjuk vare sig det är dags för att leka, utforska eller sova. När ditt barn är mellan 13-20 kg kommer blöjan att sitta skönt på kroppen.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Comfort storlek 6 är utrustade med supermjuka läckagebarriärer. De ger ett bekvämt skydd runt barnets ben under alla aktiviteter.

ABSORBERANDE KÄRNA

Den tunna och superabsorberande kärnan i Libero Comfort storlek 6 håller ditt barns hud härligt torr – oavsett hur mycket spring det är i benen. Blöjan ger ditt barn ett bekvämt och säkert skydd.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Comfort storlek 6 anpassar sig efter ditt barns rörelser och unika form. Den elastiska midjan sitter mjukt runt kroppen för en perfekt passform – så att blöjan inte hindrar barnets lek.

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Comfort storlek 6 har en perfekt passform för aktiva små barn. De elastiska sidopanelerna följer smidigt barnets rörelser så att det lättare kan utforska världen.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Ditt barn kommer alltid känna sig bekväm och tillfreds i Libero Comfort storlek 6. Blöjans material känns mjuka och lena mot huden och är underbart sköna för aktiva barn.

ENKEL KNÄPPNING

När det blir fart på barnen behövs en pålitlig passform. Libero Comfort storlek 6 har en praktisk kardborreknäppning som ser till att blöjan hålls på plats samtidigt som den anpassar sig efter alla rörelser.

MATERIAL SOM ANDAS

Materialen i Libero Comfort storlek 6 är utformade för att hålla barnets hud mjuk och torr – för en bekväm och varsam känsla hela dagen och hela natten.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På Libero Comfort storlek 6 får du veta vad vår gulliga grävling hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...