Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Comfort 5 5

10 - 14 kg

Alltid otroligt pålitlig

En bekväm, säker och följsam blöja

När ditt barn är mellan 10-14 kg kommer de följsamma resårerna kännas väldigt sköna runt låren och magen. Den absorberande kärnan tillsammans med material som alltid andas ser till att blöjan ger ett bekvämt skydd - både när ditt barn sover eller övar sig på att gå.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Comfort storlek 5 förhindrar olyckor både dag och natt – och när ditt barn börjar gå. De supermjuka läckagebarriärerna runt benen följer barnets rörelser för ett bekvämt skydd.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Ingenting kommer att störa ditt barns lek men Libero UP&GO storlek 5. Den bekväma blöjan har en elastisk och flexibel midja som följer ditt barns rörelser och sitter mjukt över den lilla magen.

ABSORBERANDE KÄRNA

Den tunna och superabsorberande kärnan i Libero Comfort storlek 5 ger ditt barn ett pålitligt och bekvämt skydd. Även när barnet blir mer aktivt kommer blöjan att hålla lika tätt och se till att huden förblir mjuk och torr.

ELASTISKA SIDOPANELER

När ditt barn blir mer aktivt har Libero Comfort storlek 5 en underbart skön passform. De elastiska sidopanelerna är bekväma mot huden och kramar försiktigt barnets midja.

ELASTISKT RUNT BENEN

När ditt barn blir alltmer aktivt kommer Libero Comfort storlek 5 fortfarande att sitta lika skönt. De elastiska panelerna känns riktigt bekväma mot de små benen, och skapar en mycket bekväm passform.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Libero Comfort storlek 5 har en mjuk och bekväm passform för aktiva barn. De mjuka materialen ger en fantastisk rörelsefrihet – så att ingenting kan hindra de första stegen.

MATERIAL SOM ANDAS

Vi har valt ut alla material i Libero Comfort storlek 5 med omsorg. De gör att blöjan håller sig torr och bevarar ditt barns hud underbart torr och len.

ENKEL KNÄPPNING

Den smidiga kardborreknäppningen på Libero Comfort storlek 5 ser till att blöjan sitter säkert under varje steg som ditt barn tar. Den bekväma och justerbara passformen kommer aldrig i vägen för barnets rörelser.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På Libero Comfort storlek 5 får du veta vad vår snälla varg hittar på.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...