Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Comfort 4 4

7 - 11 kg

Ständigt nöjd och bekväm

En säker blöja med en skön passform

Ditt barn kanske fortfarande är lite skakigt när det ska utforskas, med det är på gång nu! När de små blir mer aktiva och väger mellan 7-11 kg ger Libero Comfort storlek 4 ett bekvämt skydd. De sköna materialen andas och anpassar sig efter den lilla kroppen för en riktigt skön upplevelse i alla lägen. 

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Comfort storlek 4 är ett bekvämt skydd för ditt barn. De supermjuka läckagebarriärerna hjälper till att förhindra olyckor hela dagen.

ELASTISKA SIDOPANELER

De elastiska sidopanelerna gör att Libero Comfort storlek 4 alltid sitter bekvämt på barnets kropp. Det finns ingenting som hindrar lek, sömn och mysiga stunder.

ABSORBERANDE KÄRNA

Libero Comfort storlek 4 ger ett effektivt och bekvämt skydd, tack vare en tunn och superabsorberande kärna. Blöjan håller huden härligt torr och mjuk, vare sig ditt barn gör sina första försök att krypa eller sover gott.

MATERIAL SOM ANDAS

Det är viktigt för ditt barns hud att andas, dag eller natt. Och materialen i Libero Comfort storlek 4 håller ditt barns hud underbart mjuk och torr.

MJUK OCH ELASTISK MIJDA

Libero Comfort storlek 4 följer och formar sig efter ditt barns kropp och rörelser. Den elastiska midjan ger ett bekvämt skydd hela dagen.

ELASTISKT RUNT BENEN

De elastiska sidopanelerna på Libero Comfort storlek 4 sitter alltid lika bekvämt runt barnets ben. Med en så härlig passform kommer inget i vägen för leken, vilan eller något där emellan.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Rullning, kryp eller bara en skön tupplur – Libero Comfort storlek 4 sitter alltid lika bekvämt oavsett vad som händer. Blöjans material är alltid mjuka och sköna mot barnets hud.

ENKEL KNÄPPNING

 Libero Comfort storlek 4 har en underbart skön passform under både dagen och natten. Den smidiga kardborreknäppningen ger en pålitlig passform och härlig rörelsefrihet.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På Libero Comfort storlek 4 får du veta vad vårt söta rådjur hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...