Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

Comfort 3 3

5 - 9 kg

Rättar sig efter varje position

En skön blöja med en härlig passform, dag som natt

Din bebis ska alltid kunna känna sig glad och säker – när den vänder sig och när den sover. Därför följer Libero Comfort storlek 3 de första rörelserna för ett underbart skönt skydd. De absorberande materialen andas för att hålla barnets hud mjuk och torr. När din bebis är mellan 5-9 kg sitter blöjan lika bra under både dagen och natten.

Extra snäll mot känslig bebishud

• Produkter rekommenderade av Asthma Allergy Nordic passar bebisar med känslig hud.
• Dermatologiskt testade för att vara så naturliga och skonsamma som möjligt för bebisars känsliga hud.
• Lotionfria för att du ska ha möjligheten att ge ditt barn det hen behöver.

MED MILJÖN I ÅTANKE HELA VÄGEN

Våra bekväma och följsamma Comfortblöjor är Svanenmärkta. Tack vare vårt arbete för ett hållbart samhälle och en ansvarsfull skogsförvaltning är de dessutom FSC-certifierade.

TESTADE MATERIAL, FÖR DITT BARNS SKULL

Förutom att ge ett bekvämt skydd är Libero Comfort också naturliga och skonsamma för barnets hud. Blöjorna är dermatologiskt testade för att vara så varsamma mot huden som möjligt.

EN LOTIONFRI BLÖJA

Alla Liberoblöjor är fria från lotion. Det är för att du ska kunna välja vilken lotion, salva, kräm eller olja som passar allra bäst för just ditt barns känsliga hud.

MJUKA LÄCKAGEBARRIÄRER

Libero Comfort storlek 3 har fått nya, supermjuka läckagebarriärer. De ger ett pålitligt skydd och sitter riktigt bekvämt runt bebisbenen där de skyddar mot läckage.

MJUK OCH ELASTISK MIDJA

Libero Comfort storlek 3 känns riktigt mjuk och behaglig mot känslig bebishud. Den stretchiga midjan följer varje liten rörelse och sitter alltid lika skönt runt den lilla magen.

ABSORBERANDE KÄRNA

När det fortfarande är mycket sömn och vila som gäller är det viktigt att blöjan och barnets hud får kännas torr. Därför har Libero Comfort storlek 3 en otroligt absorberande kärna.

MATERIAL SOM ANDAS

Tack vare bekväma material som andas känns ytskiktet i blöjan alltid härligt mjukt och torrt. Libero Comfort storlek 3 kommer att ge ditt barn en otroligt bekväm känsla mellan varje blöjbyte.

ELASTISKA SIDOPANELER

Libero Comfort storlek 3 har elastiska sidopaneler som sitter riktigt skönt mot kroppen. På så vis anpassar sig alltid blöjan efter ditt barn och har en skön passform dag som natt.

RIKTIGT MJUKA MATERIAL

Libero Comfort storlek 3 tar varsamt och omsorgsfullt hand om små bebisars känsliga hud. De härligt mjuka materialen ger blöjan en lika skön och bekväm passform under hela dagen - och natten.

ENKEL KNÄPPNING

Libero Comfort storlek 3 kommer alltid att ha en lika skön passform runt små barns magar. Den praktiska kardborreknäppningen gör blöjan både bekväm och flexibel – även för de minsta rörelserna.

LEKFULL DESIGN

Libero Comforts nya och färgglada design gömmer faktiskt på små berättelser. På Libero Comfort storlek 3 får du veta vad vår glada utter hittar på.

SMART DESIGN

Libero Comforts blöjdesign är inte bara fin utan också funktionell. Till exempel markeringarna fram som hjälper dig att sätta på blöjan rätt varje gång det är dags att byta.

Produkter som gör det lättare och roligare att ta hand om ditt barn

Blöjbyte
Bad
På språng
Mera
Laddar artikel, vänta...

Olika typer av omtanke

Vårt arbete med anknytning till hållbarhet innefattar ansvarsfulla inköp, resurssnål produktion och innovativ utveckling med hänsyn till både människan och naturen – som lever upp till konsumenternas krav i vardagen. Vi utforskar alltid ny design och alternativa material som är praktiska, bekväma, säkra och bättre för miljö. Under de senaste 25 åren har vi reducerat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med 53 %, plus att våra produkter är Svanenmärkta. Vi arbetar också för ett mer hållbart samhälle genom ansvarsfull skogsförvaltning. Därför är alla våra blöjor* nu också FSC-certifierade.

För naturen

  • Sedan 2008 har vi minskat klimatpåverkan för våra öppna blöjor med -25 % och med -15 % för våra byxblöjor
  • Pappersmassan i våra produkter kommer ifrån skogar som brukas på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har alla våra öppna blöjor blivit FSC-certifierade.
  • Produktion av en tunnare blöja resulterar i bättre komfort och mindre mängder avfall. Därför har vi minskat produktvikten med i genomsnitt 20 % sedan 2008.

För människor

  • Alla våra blöjor är dermatologiskt testade och säkra att använda. Och vår Libero Newborn storlek 1 har blivit godkänd av Astma- och Allergiförbundet.
  • Alla våra Touch öppna blöjor och byxblöjor och samtliga Libero Newborn-storlekar har en våtindikator som byter färg när det är dags att byta. På så vis hjälper vi till att skapa bästa möjliga förhållanden för alla barns hud.
  • Vi försäkrar att våra rutiner sker i enlighet med vår interna uppförandekod och vår globala leverantörstandard.

* Hela vårt sortiment öppna blöjor och byxblöjor förutom Libero Swimpants har certifierats i enlighet med FSC:s globala standarder för produkthantering under hela produktionskedjan.

Läs mer om vårt arbete på essity.se

Samla värdefulla poäng!

Som ny medlem i Liberoklubben får du en startbox, som bland annat innehåller Libero Touch - vår mjukaste, mest bekväma och helt enkelt bästa blöja hittills. Dessutom får du flera av våra skonsamma babyvårdsprodukter.

Gå med och få en gratis Startbox!
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
Laddar artikel, vänta...