Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

  50%

  Våra mjukaste tvättservetter för varje blöjbyte

  Touch oparfymerade tvättservetter är så milda att de kan användas varje dag på din lilla baby. Tjocka och mjuka för små babyrumpor när du tvättar rent under blöjbytet. De Svanenmärkta och återfuktande servetterna innehåller nordisk rapsolja och är framtagna för barnets känsliga hud. Våra underbart mjuka och milda tvättservetter är både oparfymerade och alkoholfria. Libero Touch Wet Wipes är skonsamma mot din bebis hud, från allra första stund.

  Våra underbart mjuka och milda tvättservetter är både oparfymerade och alkoholfria. Libero Touch Wet Wipes är skonsamma mot din bebis hud, från allra första stund.

  Liberos Touch Wet Wipes återfuktar och innehåller nordisk rapsolja, är dermatologiskt testade och pH-neutrala. Tvättservetterna är milda och mjuka och tar varsamt hand om den känsliga bebishuden under varje blöjbyte.

  Våra milda och allra mjukaste tvättservetter är Svanenmärkta och har granskats utifrån Nordens hårda miljökrav för både innehåll och produktion. För att vara ett bra val för både ditt lilla barn och för miljön. Detsamma gäller Libero babyolja.

  Ett fel har uppstått, försök igen senare.
  Laddar...
  Laddar artikel, vänta...