Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Inte till salu – men helt gratis att låna

För att göra BabyBuzz tillgängligt för så många som möjligt har vi startat ett utlåningsprogram. Blivande föräldrar får låna hem BabyBuzz helt utan kostnad.

Det här behövs för att låna BabyBuzz:

  • Du eller din partner behöver vara medlem i Liberoklubben. (Om du inte redan är det kan du enkelt ansöka om medlemskap direkt i beställningsformuläret! Medlemskap är gratis.)
  • Det är helt kostnadsfritt att låna hem BabyBuzz. Det räcker med att en av er beställer BabyBuzz, i varje paket finns två gravidarmband.
  • Fram till vecka 35 i graviditeten kan du beställa hem BabyBuzz. Senare än så i graviditeten är det stor chans att bebisen redan hunnit komma innan ni har hunnit få hem armbanden!
  • Räkna med cirka två veckor leveranstid från beställning.
  • När BabyBuzz inte används längre – returnera armbanden till oss i returkuvertet som följer med (det är redan frankerat och bara att lägga på lådan) så att vi kan låna ut dem till andra blivande föräldrar.
  • BabyBuzz använder en app* för att koppla ihop armbanden. För att använda BabyBuzz behöver ni båda ha en Iphone med iOS 9 och fungerande bluetooth. Ni behöver också ha varsitt abonnemang som tillåter datatrafik. Appen stödjer Iphone 4s och uppåt.
Skicka iväg en liten vibration när barnet gör sig påmint.

Vi vill att så många som möjligt ska få prova. Och vi vill inte heller att blivande föräldrar ska behöva köpa något som bara används under en så pass begränsad tid. Därför har vi istället gjort så att alla som är medlemmar i Liberoklubben får låna BabyBuzz helt gratis. Det tycker vi är den bästa lösningen!

BabyBuzz är ett armband för två och fungerar tillsammans med iPhone.

Låna och skicka tillbaka
(så skickar vi vidare!)

När ni känner er klara med BabyBuzz skickar ni tillbaka armbanden till oss, så att de kan lånas ut till ett nytt par. Mellan utlåningsvändorna får gravidarmbanden nya fräscha armband, vi kontrollerar att batterierna är okej och sedan skickas de vidare. All teknik återanvänds.

Välkommen att låna BabyBuzz.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...