Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Kom-igång-guide

Vad kul att ni vill använda BabyBuzz. När ni har fått hem armbanden (som ni beställer här) så kan ni följa dessa steg för att komma igång.

Tips! Gör gärna det här samtidigt (ni behöver inte vara på samma plats). Då ser ni direkt att allting fungerar och att armbanden kan ”prata” med varandra.

Då kör vi igång. Gör så här:

  1. Sätt på dig ditt armband. Det ena är märkt med Pregnant (gravid) och gjort för att skicka buzzar och det andra armbandet är märkt med Not pregnant (inte gravid) och kan ta emot buzzar. Titta på märkningen så att du tar rätt!

  2. Ladda ner appen Libero BabyBuzz från appstore till era Iphones.

  3. Slå på bluetooth på din iPhone, det gör du enkelt i din iPhones Inställningar. Armbanden behöver bluetooth för att skicka och ta emot buzzar.

  4. Starta appen och följ instruktionerna. Först ska ditt armband länkas ihop med din mobil. Välj om du är gravid och vill skicka buzzar eller om du vill ta emot buzzar. Det kan ta ett par sekunder. (Fastnar du i denna fas? Här finns hjälp.)

  5. Nu är det dags att länka samman ditt armband med din partners armband. Skriv in verifieringskoden som finns i paketet. Spara gärna koden på ett bra ställe. Om ni behöver återställa era armband behövs koden igen. (Fastnar du i denna fas? Här finns hjälp.)

Färdigt! Nu kan ni dela varje spark, hicka och buff tillsammans. Kolla gärna vidare på våra tips – vi har samlat några saker som är bra att tänka på för dig som börjar använda BabyBuzz.

Vanliga frågor & svar
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...
*