Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Därför gör vi ett gravidarmband

Det är inte alltid så lätt att dela en graviditet. Även om man vill. Det är mycket som händer, känslor och tankar. Både för den som bär barnet och den som står bredvid. Därför gjorde vi gravidarmbandet, en särskild länk som bara ni delar.

Vi drömmer om att dela upplevelsen

I föräldraskapet välkomnas inte bara en ny liten person, utan en hel familj blir till. Det kan behövas fler sätt för blivande föräldrar att kommunicera kring det som händer, i kroppen såväl som i tankarna, så att ingen behöver känna sig ensam i allt det nya. BabyBuzz skapar en ny sorts koppling där barnet kan göra sig påmint, en koppling som förhoppningsvis gör det enklare att börja prata om det som pågår i magen. Med BabyBuzz runt armen blir graviditeten synlig för båda och ett naturligt sätt även för den ickegravida att få frågor om vad som komma skall. Det hjälper föräldrar att växa in i sin nya identitet. Vi hoppas därför att BabyBuzz kan vara ytterligare ett sätt att göra graviditeten ännu mer konkret, precis som föräldrakurser, ultraljud och gravidböcker.

BabyBuzz testpiloter

Under 2015 lät vi några blivande föräldrar i Liberoklubben testa den allra första prototypen av gravidarmbandet. Här kan du se på filmen med våra testpiloter där de berättar om sina upplevelser av BabyBuzz.

Vår barnmorska carolina om anknytning

Läs intervjun med Liberos barnmorska som berättar om olika sätt att förbereda sig.

Föräldrar berättar om sina upplevelser

Föräldrar delar med sig om deras upplevelser och tankar kring graviditet.

Vår barnpsykolog ger konkreta tips

Barnpsykologen Ingrid Josefson tipsar om hur båda föräldrarna kan knyta ett band till barnet i magen.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...