Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


Libero Babybuzz Världens första gravidarmband – för en mer gemensam graviditet

Dela upplevelsen när barnet sparkar, buffar eller gör sig påmint på något annat sätt. Låna hem BabyBuzz helt gratis på http://www.libero.se/babybuzz

Jag vill låna en BabyBuzz

Dela varje spark

BabyBuzz är ett gravidarmband för två. Med ett litet tryck på sitt armband kan den gravida mamman skicka en vibration – en buzz – till sin partners armband när barnet sparkar, buffar eller gör sig påmint på något annat sätt.

För en mer gemensam graviditet

Det är svårt att dela en graviditet, oavsett om man bär på barnet eller står bredvid. Därför skapade vi BabyBuzz – ett gravidarmband som gör det enklare för båda att ta del av upplevelsen, så att ingen ska känna sig ensam i allt det nya.

Därför en babybuzz

Helt gratis att låna
(det är sant)!

För att göra BabyBuzz tillgängligt för så många som möjligt har vi startat ett utlåningsprogram. Blivande föräldrar får låna hem BabyBuzz helt utan kostnad.

Så här går det till

Två armband, en app och varsin iPhone

BabyBuzz behöver en app för att koppla ihop ditt och din partners armband. Ta på dig armbandet, ladda ner appen till din mobil* och följ instruktionerna.

Gå till guiden

* Finns endast för Iphone 4s och uppåt

Upptäck Liberos föräldraforum

Föräldrasnack diskuteras allt som har med föräldraskapet att göra, både för dig som väntar barn och för dig som redan är förälder.

Har barnet i magen ett namn ännu?

Se vilka tio flick- och pojknamn som var mest poulära under 2015. Kanske kan ni hitta ert favoritnamn i Liberos populära namnguide.

Väntar du barn? då har vi en startbox till dig!

Bli medlem i Liberoklubben och få din startbox med allt som behövs för den första tiden, helt utan kostnad.
Beställ här.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...