Gör graviditeten mer gemensam

Nu närmar sig lanseringen av Libero BabyBuzz. Fyll i din mejladress så håller vi dig uppdaterad. Är du medlem i Liberoklubben får du information automatiskt i klubbmejlen!

Snart är BabyBuzz här
– världens första graviditetsarmband!

Efter lite mer än ett år av utveckling och testande närmar vi oss nu äntligen lanseringen av Libero BabyBuzz – graviditetsarmbandet som hjälper blivande föräldrar att få en mer gemensam graviditet.

Innovation under utveckling
Innovation under utveckling. Så här ser BabyBuzz ut idag, i oktober 2016 ser vi den slutgiltiga versionen av armbandet.

Vi har lyssnat på föräldrars tankar om en längtan efter en mer gemensam graviditet, och ur det har vi skapat världens första graviditetsarmband.

Det finns så klart många sätt att dela en graviditet. Att gå på ultraljud och föräldrakurser, eller att höra de där första hjärtslagen tillsammans. Det bygger ett band till den där lilla personen som växer därinne. Men det är saker som bara kan upplevas när man befinner sig på samma plats. Vi ville skapa något som gör graviditeten mer gemensam för båda föräldrarna, från dag till dag och vecka för vecka under hela perioden – även när man befinner sig på olika platser.

Hur funkar det?

BabyBuzz är ett armband som båda föräldrarna bär under graviditeten. Med hjälp av ett knapptryck på mammans armband skickar hon en ”buzz”, en liten vibration, till sin partner när barnet sparkar eller gör sig påmint på annat sätt. Det här är ett enkelt och intimt sätt för föräldrarna att inkludera varandra när de delar graviditeten.

Man vill så hemskt gärna förstå, vara med, känna sig inkluderad redan från början.”
Jesper, testpilot Libero BabyBuzz

Att låna en BabyBuzz

För att göra BabyBuzz tillgängligt för så många som möjligt (och dessutom värna om miljön!) kommer vi att starta ett utlåningsprogram. Medlemmar i Liberoklubben kommer att kunna låna hem två stycken graviditetsarmband – helt gratis. När man har använt dem färdigt skickas armbanden tillbaka till oss, och så lånas de ut till ett nytt förväntansfullt föräldrapar.

Sedan inspelningen har våra testpiloter nu blivit föräldrar och vi vill passa på att gratulera och önska dem all lycka i framtiden!

BabyBuzz testpiloter

Förra året lät vi några blivande föräldrar i Liberoklubben testa den allra första prototypen av graviditetsarmbandet. Kolla gärna på filmen med våra testpiloter där de berättar om sina upplevelser av BabyBuzz.

Lansering i oktober 2016

Snart kommer det att vara möjligt att beställa hem en egen BabyBuzz! Anmäl dig högst upp på sidan för att få mer information inför lanseringen. Är du redan medlem i Liberoklubben får du information om BabyBuzz direkt via klubbmejlen.

  • Upptäck Liberos föräldraforum

    Föräldrasnack diskuteras allt som har med föräldraskapet att göra, både för dig som väntar barn och för dig som redan är förälder.

  • Fler tips för en mer gemensam graviditet

    Här kan du som pappa eller partner läsa vidare om vad du kan göra för att graviditeten ska bli en mer delad upplevelse.

  • För press & övriga frågor om BabyBuzz

    Hör gärna av dig till oss om du har några frågor kring BabyBuzz. Kontakta oss via mejl på libero.se@sca.com eller telefon 020-73 55 00.

Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...