App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.


För djurbebisarnas framtid

Se mer här
Spela film

Det här gör vi för djurbebisarnas framtid

Vi på Libero vill att det ska finnas vilda djur när våra barn växer upp. Med nya Babies for Babies Edition får du vara med och stötta en av världens största och äldsta djurskyddsorganisationer, Wildlife Conservation Society. Lär dig mer om djurbebisarnas vilda liv och bidra till att trygga deras framtid.

Schimpansbebisar behöver skyddas

Schimpansbebisar som förlorat sina föräldrar behöver akut beskydd. WCS hjälper till att skydda utsatta schimpansbebisar, samtidigt som man utbildar barn och vuxna kring tjuvjakt och andra hot.

Spela film
Spela film

Lejonungar saknar trygghet

När lejonens naturliga livsmiljöer hotas, har de inget annat val än att ta sig till områden där människor bor. WCS hjälper till att skapa skyddade områden i Afrika för att ge lejonungarna en säker plats att växa upp på.

Sköldpaddor behöver lugn och ro

Sårbara sköldpaddsbebisar behöver lugn och ro på vägen från sina nästen till livet i havet. WCS skyddar hotade sköldpaddsarter och hjälper lokala samhällen att få populationen att återhämta sig.

Spela film

Vilda djur och pandemier

Ebola, sars och nu covid-19 är virus som smittat från djur till människa. WCS arbetar för att stoppa handeln med vilda djur och exploateringen av naturområden – två orsaker till att dessa virus spridit sig.

Img

Så kan du bidra!

Var med och bidra genom att omvandla dina poäng till en gåva. För 8 koder kan du ge bort 50 kr till välgörenhetsorganisationen WCS.

Img

Testa våra AR-filter för Instagram

Få en schimpans, ett lejon eller en sköldpadda i ditt vardagsrum. För varje delning av filtret skänker Libero 1 kr till WCS.

Img

Tigerdräkten och badlakanen är gjorda av varsamt utvalda material i mjuk bomull och plysch som tar hänsyn till barns känsliga hud.

Codes image
Suit image

Tigerdräkt

Barn 1-3 år

Codes image
Suit image

Badlakan Sköldpadda

Barn 1-4 år

Codes image
Suit image

Badlakan Leopard

Barn 1-4 år

Codes image
Suit image

Twistshake

Squeeze bags

image-1
Bli medlem

Bli medlem i Liberoklubben genom att registrera dig här

Img
Bli medlem
image-2
Samla koder

Samla koderna som finns på våra Babies for Babies Edition-produkter och Libero Touch blöjor

Img
image-3
Registrera koder

Registrera koderna på ditt konto i Liberoklubben

Img
Till poängshoppen
image-4
Välj din favorit

När du registrerat rätt antal koder, kan du beställa en tigerdräkt eller ett badlakan.

Img

Med varsam hand lever vi i ett med djur och natur. Så ta god hand om din egen lilla tiger med våra supermjuka blöjor. De nya mönstren är såklart designade med inspiration från djurbebisarna.

Alla Libero Babies for Babies Edition (Libero Comfort storlek 3-7 och Libero Up&Go storlek 4-8) och alla Libero Touch paket ingår I kampanjen.
Varje paket ger 1 kampanjpoäng.
Libero Babies for Babies Edition gäller tom 31 augusti 2020 eller så långt lagret räcker.
Blöjorna har ett annat mönster och paketen känner du igen på Babies for Babies Edition på framsidan samt en Babies for Babies Edition kampanjlogga på paketet.
Vi har inte gjort någon förändring på blöjorna i Libero Babies for Babies Edition, det enda som skiljer är mönstret på blöjorna och förpackningarna.
Libero Babies for Babies Edition finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.
Ja, i Liberoappen kan du registrera både kampanjkoder och vanliga koder.
Erbjudandet gäller tom 31/8 2020 eller så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller på Libero Babies for Babies Edition och Libero Touch.
Det är alltid svårt att veta i förväg hur efterfrågade de olika gåvorna kommer att bli men självklart har vi tagit detta i beaktning och hoppas att alla kommer att bli nöjda. Du kan utnyttja erbjudandet till 31 augusti 2020, eller så långt lagret räcker.
På insidan av alla Liberos blöjpaket hittar du en kod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande.
Koderna är personliga och kan bara lösas in av medlemmar i Liberoklubben som har köpt Liberoblöjor med Liberos unika koder för privat bruk. Vi förbehåller oss rätten att be om kvitto som styrker köpet. Vid en eventuell tvist har Essity ensam beslutsrätt.
Ja, du behöver vara medlem för att kunna lösa in koderna och beställa gåvorna. Du blir enkelt medlem på www.libero.se. Det är gratis att vara med i Liberoklubben.
Den här kampanjen är unik och gäller under en begränsad period, kampanjprodukterna står utanför den vanliga poängshopen därför gäller de blöjpaketen som ingår Libero Babies for Babies Edition och Libero Touch. Det går alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i poängshopen. Vill du inte samla till någon av kampanjprodukterna, kan du själv konvertera kampanjkoder till Liberopoäng.
Det finns ingen begränsning på antal Libero Babies for Babies Edition kläder du kan beställa.
Du kan fylla i dina koder löpande. Vi sparar koderna under hela kampanjperioden tills du är redo att beställa din Libero Babies for Babies Edition gåva. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning.
Om gåvan är skadad när du får den eller om du inte är nöjd med beställningen är det bara att kontakta konsumentkontakt så hjälper vi dig. Skadade gåvor kan endast bytas mot motsvarande nya gåvor och inte bytas in mot pengar.
När kampanjen är slut den 31/8 – 2020 kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng i början av september 2020. Då kan du handla för dessa poäng från poängshopens ordinarie sortiment. Om du önskar handla för kampanjkoderna innan, kan du själv konvertera dina kampanjkoder till ordinarie Liberopoäng.
Gå till ”Mitt konto” när du loggat in på Libero hemsida. Klicka på ”Uppdatera din information”. Här skriver du in din nya adress och klickar på uppdatera.
Nu kan även registrera dina koder genom att scanna QR koden som finns på insidan av paketet med hjälp av Liberoklubbsappen. Den här funktionen finns endast i appen och den aktiveras i appen när förpackningarna börjar komma ut i butik.
Din status påverkas inte av kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.
Bonuspoäng delas inte ut för kampanjkoder då kampanjen innehåller premiegåvor.
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...