Köp Libero och få LEGO® Duplo®

LEGO® DUPLO®-klossar i olika färger, former och figurer är roliga och pedagogiska leksaker – som klippta och skurna för små händer fulla av lekglädje och lust att utforska världen.

Just nu har du som medlem i Liberoklubben möjlighet att samla blöjkoder från Libero Touch och LEGO® DUPLO® Limited Edition* blöjor och få lekfulla gåvor från LEGO® DUPLO®. Perfekta presenter eller julklappar till ditt eget eller någon annans barn.

Det finns fyra olika gåvor som du kan samla till; Siffertåg, Doc McStuffins och ambulansen Rosie, Bondgårdsdjur och Skogens djur.

Siffertåg

10 koder

Lär ditt barn att räkna med det roliga och pedagogiska siffertåget. Det är bara att hoppa ombord!

Med tre vagnar lastade med numrerade klossar får barn lära sig räkna medan de leker och bygger sitt eget tåg. Och varför inte låta fantasin flöda? Bygg om tåget till en tunnel, en hundkoja, ett hus eller något annat roligt.

Innehåller ett LEGO® DUPLO® barn, en hund, 10 numrerade klossar, 3 lastbara vagnar och blandade färgglada klossar.

Totalt 31 bitar.

För barn mellan 1-5 år.

Doc McStuffins och ambulansen Rosie

10 koder

Daisy åkte skateboard och skadade sitt ben. Tillsammans med Doc McStuffins och den byggbara ambulansen Rosie kan ditt barn skynda till räddning. Sätt stackars Daisy på bordet och låt Doc undersöka skadan med sitt magiska stetoskop. Vänd på Daisy-klossen och vips så är benet bra igen!

Innehåller Doc McStuffins med stetoskop, den byggbara ambulansen Rosie, Daisy, ett bord, en stol, en blomma och blandade färgglada klossar.

Totalt 16 bitar.

För barn mellan 2-5 år.

Bondgårdsdjur

6 koder

Lär känna djuren på bondgården! Hur låter grisen? Vad äter kaninen? Roliga och lärorika frågor som du kan leka fram med ditt barn. Bygg ett skjul som skyddar mot regn med färgglada klossar och låt djuren lukta eller äta på den stora blomman.

Innehåller ett får, en kanin, en get, en gris, en blomma och blandade färgglada klossar.

För barn mellan 2-5 år.

Totalt 12 bitar.

Skogens djur

4 koder

Lek med de söta djuren i skogen! Ett perfekt tillfälle att prata om var de bor, hur de lever och vad de hittar att äta i skogen. Och hur låter egentligen en ekorre?

Innehåller två klossar, en blomma och ett djur - antingen en kanin, en hjort, en björn eller en ekorre.

För barn mellan 2-5 år.

Totalt 4 bitar.


Frågor och svar

Alla Libero LEGO® DUPLO® paket samt alla Libero Touch paket ingår i kampanjen.
Varje paket ger 1 kampanjpoäng.
Libero LEGO® DUPLO® limited edition finns under perioden 2 november 2015 – till 31 december 2015 eller så långt lagret räcker.
Blöjorna ser ut som vanligt och paketen känner du igen på LEGO® DUPLO® trycket med kampanjbudskapet "Buy Libero get LEGO® DUPLO®" på framsidan samt information om kampanjen på baksidan.
I denna kampanj finns Libero LEGO® DUPLO® paket i Comfort storlek 5-7 och UP&GO storlek 4-8. Erbjudandet gäller på Libero LEGO® DUPLO® limited edition och alla storlekar i Libero Touch. Om du har koder från andra Liberopaket så har du alltid möjlighet att använda de precis som vanligt i poängshopen, dessa förvandlas då till poäng och inte kampanj koder när du registerar dem på Liberos hemsida.
Vi har inte gjort någon förändring på blöjorna i LEGO® DUPLO® edition, det enda som skiljer är förpackningen.
Libero LEGO® DUPLO® edition finns i alla matvarubutiker där du vanligtvis hittar dina Liberoblöjor.
Ja, i Liberoappen kan du registrera både kampanjkoder och vanliga poäng.
Du kan utnyttja erbjudandet till 31 december 2015, eller så långt lagret räcker. Erbjudandet gäller på Libero LEGO® DUPLO® limited edition och Libero Touch.
Det är alltid svårt att veta i förväg hur efterfrågade de olika gåvorna kommer att bli men självklart har vi tagit detta i beaktning och hoppas att alla kommer att bli nöjda. Du kan utnyttja erbjudandet till 31 december 2015, eller så långt lagret räcker.
Du är välkommen att använda alla koder från förpackningar som tillhör Libero LEGO® DUPLO® edition och Libero Touch.
På insidan av alla Liberos blöjpaket hittar du en kod. Koden innehåller tio tecken – både siffror och bokstäver. De första tre är siffror. Tänk på att det kan vara svårt att se skillnad på siffror och bokstäver, t.ex. 0 (noll) och O (stort o) och 1 (ett) och I (stort i). Testa gärna båda varianterna ifall du får ett felmeddelande.
Koderna är personliga och kan bara lösas in av medlemmar i Liberoklubben som har köpt Liberoblöjor med Liberos unika koder för privat bruk. Vi förbehåller oss rätten att be om kvitto som styrker köpet. Vid en eventuell tvist har SCA ensam beslutsrätt.
Ja, du behöver vara medlem för att kunna lösa in koderna och beställa gåvorna. Du blir enkelt medlem på www.libero.se/liberoklubben
Den här kampanjen är unik och gäller under en kort period, kampanjprodukterna står utanför den vanliga poängshopen därför gäller bara de blöjpaketen som ingår Libero LEGO® DUPLO® edition och Libero Touch. Dock går det alltid bra att använda dina andra koder till de ordinarie gåvorna som vi har i poängshopen.
Det finns ingen begränsning på antal LEGO® DUPLO® gåvor som du kan beställa.
Du kan fylla i dina koder löpande. Vi sparar koderna under hela kampanjperioden tills du är redo att beställa din Lego Duplo gåva. Gåvan är inte reserverad förrän du har genomfört din beställning.
Gåvor levereras inom två veckor. Libero står för frakten.
Om gåvan är skadad när du får den eller om du inte är nöjd med beställningen är det bara att kontakta konsumentkontakt så hjälper vi dig. Skadade gåvor kan endast bytas mot motsvarande nya gåvor och inte bytas in mot pengar.
Din status påverkas ej av Legokoder då kampanjen innehåller premiegåvor.
Bonuspoäng delas inte ut för legokoder då kampanjen innehåller premiegåvor.
När kampanjen är slut kommer dina koder att automatiskt omvandlas till poäng. Dessa poäng kan du använda för att handla från vårt ordinarie sortiment i poängshopen för.
När kampanjen är slut den 31/1 – 2015 kommer dina koder automatiskt att omvandlas till poäng den 1 januari 2016. Då kan du handla för dessa poäng från poängshopens ordinarie sortiment.
Gå till ditt konto på Libero hemsida. Klicka på fliken som heter Uppdatera din information. Här skriver du in din nya adress och klickar på uppdatera.