Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

#fredagsmyset, e.B

(efter barn)

17.21: Efter en hektisk jobbvecka står du till sist i mataffären och stirrar ned i en kylgondol. Varför vet du inte riktigt. Bara att du är hungrig som en flock vargar och att fryst Alaska pollock aldrig har sett så aptitretande ut.

18.01: På väg hem hoppas du att det inte var din tur att hämta i dag.

18.10: Hemma. Du forcerar ett gäng skor i varierande storlekar på hallmattan och inser att ni dessutom har ett grustag på golvet.

18.11: Din partner räcker över en bebis medan storasyskonet vittjar dina jackfickor på jakt efter godis eller något att slarva bort.

18.30: Det studsas, härjas, klättras, sjungs och tjatas om maträtter och tecknad film medan du och din partner försöker fråga varann om hur dagen varit. Era röster drunkar i denna brusande älv av ljud som bara barn och en trasig köksfläkt kan åstadkomma.

19.15: Ni äter tacos. Alla i familjen äter, men vid lite olika tidpunkter. Någon måste springa iväg och hämta en legogubbe, någon äter ståendes med en otröstlig bebis på armen. Du svarar när mormor ringer. Någon annan välter ut mjölken så den blandas med delar av veckans meny som ligger under bordet.

20.00: Bebisen nattas, du torkar upp och försöker skicka syskonet i säng.

20.08: Du torkar upp och försöker skicka syskonet i säng.

20.15: Du torkar upp och försöker skicka syskonet i säng.

20.22: Du ger upp, tar ungen under armen, stålsätter dig och bär in avkomman i badrummet. Tänder borstas under total oharmoni.

20.30 – 21.30: Nattning pågår.

21.30: Du säckar ihop i soffan, tar en klunk vin och somnar.

Författare

Hormoner & Hemorrojder
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...